Рованці: селяни сиділи без світла вісім годин через пожежу на підстанції

05 Липня 2017, 11:35
Фото ілюстративне 3032
Фото ілюстративне

У селі Рованці, що в Луцькому районі, горіла електропідстанція.

Загоряння на підстанції 110/10 кВт «Млинкомбінат» сталося 4 липня о 23:21, через що село було знеструмлене майже вісім годин.

Як прокоментували у прес-центрі ПАТ «Волиньобленерго», в результаті аварії було пошкоджене устаткування потужністю 10 кВт.

«Пожежу ліквідували працівники ДСНС до 00:10. Станом на 7:00 5 липня усім побутовим споживачам енергетики відновили електропостачання.

Тривають роботи з відновлення електропостачання для юридичних споживачів з резервних джерел живлення. Причини аварії поки невідомі, експерти працюють», - зазначили в прес-центрі ПАТ «Волиньобленерго».

Нагадаємо, у будівлі з трансформаторами у Луцьку сталося загоряння 4 липня. Через це центральна частина міста залишилась без електропостачання. Згодом стало відомо, що виною всьому - будівельники, які важкою технікою пошкодили кабель під час земляних робіт на проспекті Волі.

На місце події прибули три пожежні автомобілі та патрульна поліція, медики та спеціальні служби, які більше години боролися з пожежею.

Читайте також: Скляна пастка: у ЦУМі зупинились ліфти, торгівля йде при свічках

Також опівночі 4 липня загорівся трансформатор на вулиці Мамсурова. Деякі жителі району Цукрового заводу досі не мають світла.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром