Суд вдруге відновив Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцькради

05 Липня 2017, 08:42
2235

Львівський апеляційний суд постановив скасувати рішення міської ради про усунення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради.

Про це 4 липня на своїй сторінці у Facebook повідомила Юлія Вусенко.

«Апеляційну скаргу Вусенко Юлії Василівни задоволити.(...) Визнати нечинним та скасувати рішення Луцької міської ради від 15.03.2017 року про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко», – зокрема, йдеться у рішенні суддів.

Нагадаємо, це вже друга перемога екс-секретаря Луцькради у судах: 2 червня суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук задовольнила позов Юлії Вусенко до міськради частково, зокрема, постановила скасувати розпорядження про усунення її з посади секретаря міськради.

Втім, рішення суду так і не було виконано – 8 червня депутати Луцькoї міськoї ради не прoгoлoсували за пoнoвлення Юлії Вусенкo на пoсаді.

3 липня чинний на той час секретар міськради Ігор Поліщук написав заяву про звільнення з посади, мотивуючи це бажанням поборотися за крісло мера Луцька. Того ж дня депутатами був обраний новий секретар – Григорій Пустовіт.

Зауважимо, що Ігор Поліщук вже заявив на своїй сторінці у Facebook, що прийняте суддями 4 липня у Львові рішення «вже нічого не значить»: «Судді навіть не намагалися нічого розглядати і вникати в доводи».

В свою чергу, кoлишній перший заступник Луцькoгo міськoгo гoлoви, який звільнився з посади після обрання секретарем міськради Ігоря Поліщука, Тарас Яковлев зауважив на своїй сторінці, що деяки «суб'єкти луцької політики» помилились у своїй здатності впливати на суддів.

 

 

 

 

Коментарі
05 Липня 2017, 14:37
Приїде пан Пан Енгельгард з Женеви і буде вас усіх пороти на конюшні
05 Липня 2017, 19:00
Запий холодною водою, вже не приїде. А як приїде так його зразу і позбавлять мандата через подвійне громалдянство і анально покарають.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром