Чиновники кажуть, що немає чим робити дороги

26 Червня 2015, 10:12
5050

На вулиці Карпенка-Карого робитимуть ремонт дорожного покриття. Але тоді, коли у Луцька з'явиться дорожній бітум.

Починаючи від задньої сторони ТРЦ “ПортCity” до ТЦ “Караван”, вже “здерто” верхній шар дороги. Поставлено спеціальні розпізнавальні знаки для водіїв та пішоходів.

Основні роботи ще не почато, оскільки нині постала проблема в надходженні дорожнього бітуму. Річ у тім, що завод у Кременчузі перестав поставляти одну з оновних складових асфальту.

“Все залежить від того, як надходитимуть ресурси. Ми почали шукати дорожній бітум на інших заводах, зокрема й за кордоном”, - розповів головний комунальник Луцька Іван Кубіцький.

 

Кубіцький додав, що роботи по цій ділянці (при гарній погоді) буде зроблено протягом двох тижнів. Виконавець ремонтних робіт — ЗАТ “Луцькавтодор”.

Довідка. За інформацією Луцькради, протягом року, по вулицях Гнідавській, В’ячеслава Чорновола, Кравчука, Станіславського та проспекту Соборності завершено капітальні ремонти дорожнього покриття

Зокрема, завершено роботи по вулиці Гнідавській. Було улаштовано щебенево-мастиковий асфальтобетон на проїзній частині площею 8840,0 м2. Виконано асфальтування тротуарів площею 1516 м2. Встановлено 25 дорожніх знаків та 215 м турнікетного огородження. Також нанесено 127 м2 горизонтальної дорожньої розмітки.

Окрім цього, було завершено роботи по капітальному ремонту вул. В’ячеслав Чорновола. А саме: улаштовано асфальтобетонне покриття на проїзній частині площею 1835 м2. І виконано асфальтування тротуарів площею 184 м2.

Також виконано капітальний ремонт дорожнього покриття на вул. Станіславського від вул. Львівської до вул. Гнідавської. А саме: улаштовано асфальтобетонне покриття на проїзній частині площею 2950 м2, виконано асфальтування тротуарів площею – 250 м2., вул. Кравчука від вул. Воїнів Інтернаціоналістів до вул. Гордіюк – улаштовали асфальтобетонне покриття на проїзній частині площею 3830 м2. Також виконано капітальний ремонт дорожнього покриття.

Андрій ГЕРАСИМЧУК

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром