Олег Винник запросив на концерт бійців АТО

02 Липня 2017, 19:23
5424

Волинські бійці мали можливість побувати на концерті популярного співака Олега Винника.

Це сталось за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках проекту «Мистецька терапія», який реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь»

Серед глядачів опинились бійці котрі проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, дружини і діти солдат АТО, волонтери. Про це написав у Facebook Віталій Іваницький.

Відомий артист, який не вміщає в концертні зали своїх пошановувачів, на стадіоні «Авангард» у місті Луцьку продемонстрував неповторну і справді професійну шоу програму. 

Живий звук, чудове світлове шоу, прекрасний вокал артиста, проста манера спілкування з людьми – це те, чим підкорює Олег Винник глядачів, даруючи їм хвилини неймовірного захоплення, щастя і радості від зустрічі на концерті.

Волинські бійці, разом з усіма глядачами просто шаленіли від відомих шлягерів виконавця: «Вовчиця», «Щастя багато не буває», «Хочу на берег океану», «Мої батьки», «Ніно», Візьми мене в полон», «Невеста» та інших пісень, які своєю позитивною енергетикою заряджали присутніх на концерті.

Воїни бурхливими оплесками нагороджували кожен своєрідний концертний номер талановитого співака і були щиро вдячні організаторам концерту Олега Винника – продюсеру Олександру Горбенку та директору Сергію Букшину за виділені майже 80 квитків і за справжню мистецьку терапію, яка вселяє віру у покращення здоров’я солдат, дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що відвідування таких концертів солдатами та їхніми сім’ями, іноді краще лікувальної терапії, адже така позитивна енергетика заліковує отримані на війні тілесні та душевні рани бійців і сприяє поверненню воїнів у русло буденного життя.


 

Коментарі
02 Липня 2017, 23:39
Молодці!!!
02 Липня 2017, 23:46
Приємно, що такий відомий фонд "Рідна Волинь" продовжує традиції творити добро.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром