Нардеп Гузь вимагає звільнення Гунчика

25 Листопада 2015, 12:56
4204 Джерело: youtube.com

Народний депутат від Волині Ігор Гузь вимагає від Президента Петра Порошенка звільнення голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика.

Своє звернення до Президента України з вимогою відставки нардеп оприлюднив 25 листопада з трибуни Верховної Ради.

«Володимира Гунчика у відставку! Терпіння лопнуло, з трибуни парламенту розпочинаю публічну кампанію щодо звільнення голови Волинської ОДА Володимира Гунчика», – написав на своїй сторінці народний депутат Ігор Гузь у соцмережі Facebook.

Нардеп виклав низку причин, через які, на його думку, потрібно звільнити Володимира Гунчика.

«1. Розвиток області. Можемо дискутувати але я не бачу динамічного розвитку області. Стратегії до розробки якої долучилися всі здорові сили в краї. Ви чули про залучені за рік інвестиції? Про серйозний розвиток виробництва? Не можна все списати на війну та кризу... Управління областю – це не управління заводом!

2. Бурштин. Саме з початку каденції нинішнього голови ОДА бурштинова тема почала розвиватися та переросла в національну загрозу з можливим створенням "Бурштинових народних республік". Голова ОДА втратив контроль за ситуацією, адже саме він, як представник Президента, відповідальний за ситуацію в області. Можливо тому, що Гунчик «в темі», чи «в долі»?

3. Майдан. Безперервні конфлікти з майданівськими та волонтерськими середовищами. Витіснення з органів влади тих, хто був в авангарді нашого Майдану. Натомість п. Гунчик формує на Волині списки Нашого краю та Аграрної партії, де зібралися одіозні екс-регіонали. Відповідно «протягує» перших до обласної ради, формуючи таким чином союз з місцевими апологетами Януковича.

4. Преса. Неодноразові конфлікти з представниками місцевих ЗМІ. Закритість та конфліктність, спроба «нагнути» окремі видання. Останній конфлікт з Волинською газетою - яскравий цьому приклад.

5. Депутатський корпус. Ми можемо по різному ставитися до нинішніх депутатів парламенту, але вони обрані волинянами і будуть працювати у ВР до закінчення повноважень чинного парламенту. Жодного разу за рік голова ОДА не зібрав депутатів, не обговорив спільну стратегію, не узгодив плану загальних дій. Одна кулуарщина, підстави, протидії».

На сторінці в мережі Ігор Гузь заодно застерігає від припущень, мовляв, зверненням до Президента нардеп готує губернаторське місце для свого протеже або для себе.

«Чи лобіюю я когось на цю посаду? Ні, нехай Президент визначається самостійно, це його право та зона компетенції, – пише Ігор Гузь. – Чи обмежуся виступом в парламенті чи цим дописом? Ні, якщо Петро Порошенко не зреагує будемо гуртувати ті сили, які розділяють цю позицію і йти до кінця. Чи хочу свідомо розгойдати човна та дестабілізувати ситуацію в області? Ні, але переконаний, що мовчати вже не можна і перебіг подій залежить від дій Президента. Все тільки починається)».

 

Коментарі
26 Листопада 2015, 00:05
А сам Гузь за рік багато чого зробив? крикун і крапка
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром