Привокзальна: відкрили тренажерний зал для людей з інвалідністю

30 Червня 2017, 17:21
8414

У Луцьку відкрили оновлений тренажерний зал обласної дитячо-юнацької школи для людей із обмеженими фізичними можливостями.

У приміщенні на вулиці Привокзальній, 13 і раніше функціонував спортзал для осіб з вадами розвитку, але минулоріч цей об'єкт зайняв друге місце у конкурсі громадських ініціатив, що дало можливість залучити кошти із місцевого бюджету для оновлення спортивного обладнання, створити оптимальні умови для занять спортом людям із особливими потребами – повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

В урочистому відкритті тренажерного залу взяли участь секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук, заступник голови обласної ради Роман Карпюк, виконувач обов'язків начальника обласної дитячо-юнацької школи інвалідів Віктор Галан-Влащук, а також спортсмени, викладачі спортивних закладів.









 

Звернувшись до присутніх з вітальним словом, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук наголосив на важливості занять спортом та фізичною культурою у житті людей з особливими потребами. «Приємно, що спільними зусиллями міської, обласної влади та активних мешканців нашого міста вдалося відкрити новий спортивний зал для людей з особливими потребами. Заняття спортом та фізичною культурою допомагають усім ставати сильнішими, витривалішими, а для людей з інвалідністю - це ще й чудова можливість реалізувати себе та з користю проводити дозвілля»,  – підкреслив він.

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром