Відродження: через конфлікт з сусідом лучанин готує їжу в туалеті

27 Червня 2017, 14:46
фото ілюстративне 4119
фото ілюстративне

В одному з луцьких гуртожитків – конфлікт сусідів через використання приміщень суспільного призначення.

Про це йшлося сьогодні, 27 червня, під час постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, інформує ВолиньInfo.

До комісії звернулася мешканка гуртожитку на проспекті Відродження, 12. За словами жінки, її сусід незаконно перепланував приміщення і вселився у кімнату. Комісія уже виїжджала на місце події і бачила ситуацію.

Також вона стверджує, що сусід «довів її внука, і дитина тепер лежить, тиск впав». Потім, на її переконання, сусід зробив «нову аферу»: із приміщення для сушіння одягу викинув все сусідське майно і закрив на ключ.

Депутат Луцькради Петро Бойко пояснив, що цей будинок має статус гуртожитку, але там було створене ОСББ.

Чоловік, якого звинувачують у незаконному переплануванні, після вселення у гуртожиток замурував самостійно одні з дверей,а з приміщення для сушіння одягу викинув сусідські речі і повісив замок. Він вважає, що все законно і не йде ні на які поступки.

До того ж, він забрав собі кухню, і внук заявниці мусив облаштувати собі кухню в приміщенні санвузла. Ще двоє сусідів взагалі не мають навіть власного туалету. 

Читайте також: Діряві труби та жахливий душ: лучанка закликає звернути увагу на стан гуртожитку

Заступник начальника юридичного управління Луцькради Наталія Юрченко пояснила, що загальні збори мешканців повинні вирішити проблеми щодо користування приміщенням загального користування.

Наразі комісія вирішила звернутися до житлового відділу, аби ті з’ясували, чи законне проживання у кімнатах 407-413 на 4-му поверсі у гуртожитку на проспекті Відродження, 12.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39