Слон, «тату» та музика: як розважались лучани на святі морозива

26 Червня 2017, 21:45
2624

150 маленьких лучан з батьками долучились до соціального проекту торгової марки «Рудь» і масової забави «Великого свята морозива».

Дійство провели у суботу, 24 червня, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Відвідали захід діти з особливими потребами, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з кризових родин, які потребують особливої підтримки і перебувають на обліку управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Свято морозива у Луцьку неабияк потішило родини. 

Особливо таким розвагам раділи діти, адже у них була нагода отримати від ТМ «Рудь» подарунки, поласувати смачним морозивом, відвідати численні майстер-класи.

Створенню теплої невимушеної атмосфери сприяла цікава та насичена програма, запальна музика, веселі аніматори, слон Пустунчик, який смішно танцював та розважав малюків, фотографувався з ними.

1

Під час свята дітлахи охоче брали участь у конкурсах та розвагах, де вони вигравали смачні призи, сувеніри. На майстер-класах діти мали нагоду потрапити на різноманітні атракціони, зробити собі «тату» і гарну зачіску, помалювати, навчитись робити ляльки-мотанки, пограти у різноманітні ігри та забави, прийняти участь у конкурсі малюнку на асфальті, показати свої здібності у танцях та інші таланти. 

За словами організаторів свята, проект об’єднує родину через спільний час дозвілля батьків і дітей, даруючи сімейний, позитивний та активний відпочинок.




 

Читайте також: Лучан кличуть фестивалити на «Купальських гуляннях»​,

Золото, радянська форма і розбитий дзвоник: як у Луцьку найкращих учнів нагороджували

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром