Соборності: скандальний ремонт електропередач серед дороги

25 Червня 2015, 18:42
5518

Навпроти "Салюту" двоє робітників у кабінці на підвищенні лагодили дроти, завдяки яким їздять тролейбуси.  Коментарів уникають, від камери ухиляються, з вуст - матюки. 

 
Пан, який походжав довкола великого авта, повноважень на діяльність теж не озвучив. "Плановий ремонт. Нічого страшного" - все, що вдалося витягти з чоловіка, якого один з робітників кликав:
- Олег, керуй вже якось, а то за*бало", - коли другий гучно сміявся, дивлячись донизу з реплікою:
- А то зара шось піде не так, ше по журналістці фугане". 
 
В авті був ще водій, але, не порозумівшись з Олегом, він гучно гримнув дверима і зачинив вікна, ізолювавши себе від зв'язків з довколишнім світом. Допитливих людей назбиралося більше десятка - хвилина очікування "зеленого" на переході далася взнаки.
 
Але і від журналіста з посвідченням, і він звичайних громадян пан Олег ухилявся, кидаючись фразами, що "нема чого свого носа пхати", що він "не абязаний шось пояснювати" і взагалі "йдіть ви всі в установу і при обов'язках, і там говоріть". Оборону пан тримав міцно, і в тому, в яку установу він послав групу людей, - не зізнався.
 
 
Два робітника вгорі продовжували ремонтну комунікацію з лайкою вже між собою. 
Пригадалась бородата загадка "с когтями, но не птица - летит и матерится", щоправда, сьогодні на ЗЗ-му обійшлося без екстриму.
 
 
Ярослава БЛИСКАВИЦЯ
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром