«Завдання – вийти до фіналу»: луцькі волейболістки націлені на перемогу у Євролізі

26 Червня 2017, 19:07
3046

Українська жіноча збірна бездоганно пройшла груповий етап змагань та тепер готується до півфінального протистояння зі збірною Іспанії разом з добре знайомими волинянам Анною Степанюк та Тетяною Яцків.

З 16 по 25 червня найсильніші волейболістки відстоювали честь України на груповому етапі Євроліги. Разом зі збірними Франції, Чорногорії та Грузії дівчата зіграли два колових турніри – у грузинському Тбілісі та французькому Резе. А протягом групового етапу за шість поєдинків вони віддали суперницями усього лиш одну партію – у останньому матчі проти французьких колег, коли доля путівки до півфіналу Євроліги була уже вирішена.

А вже 28 червня у Івано-Франківську наші красуні зіграють першу гру за вихід до фіналу – проти збірної Іспанії, яка також посіла перше місце у своїй групі на першому етапі змагань.

«Звичайно, налаштовані виграти у суперниць, адже наше завдання – вийти до фіналу», – розповіла бронзова призерка української Суперліги у складі «Волині-Університету» Тетяна Яцків.

А ще одна лучанка у складі збірної – Анна Степанюк – тільки підтвердила такі амбіції нашої жіночої команди: мовляв, будуть змагатися за титули, кубки та медалі.

«У півфіналі, сподіваємося, не буде так важко. З часу останньої зустрічі проти суперниць вони важко працювали, але ми працювали вдвічі більше, тож у грі проти іспанок готові показати наші найкращі якості», – відзначила вихованка волинського волейболу.

Другий поєдинок команди України та Іспанії зіграють 2 липня у Іспанії. А у фінальних протистояння 5 та 9 липня в разі успіху в півфіналі українки зіграють проти переможця пари ФінляндіяСловаччина

Попереду – Тетяна Яцків
Попереду – Тетяна Яцків

Анна Степанюк під час атаки
Анна Степанюк під час атаки






1



 

Читайте також: У Луцьку відбувся перший у світі чемпіонат із севенгеймс,

Обличчям жіночого волейболу України стала лучанка

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39