Фарби, сонце та молодість: у Луцьку відбувся холі-фест

26 Червня 2017, 11:31
2984

На День молоді лучани жбурляли фарби холі, розфарбовували друзів та насолоджувалися концертом.

Спекотного 25 червня на Театральному майдані Луцька відбулося святкування Дня молоді від волонтерів Молодіжного центру Волині за підтримки ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» – повідомляють організатори.

Розпочали з флеш-мобу МолодьChallengе – короткого відео, ідея якого полягає в тому, щоб показати, що сьогодні є символом розвитку молодих людей. На думку активістів Молодіжного Центру, це – співпраця, що і довели учасники потисканням рук в лінії та завершили великим одночасним кидком фарб. Відео з флешмобу можна буде знайти в соціальній мережі Facebook під хештегом #МолодьChallenge.

З цього моменту і розпочалось шалене яскраве дійство, яке тривало до вечора. Учасники мали змогу не тільки нажбурлятися сухою фарбою холі, «розфарбувавши» в буквальному сенсі друзів і нових знайомих, а й насолодитись концертною програмою: потанцювати під улюблені хіти, взяти участь у цікавих конкурсах і розіграшах й виграти сертифікати від партнерів заходу та  познайомитись з творчістю молодих перспективних луцьких виконавців.

Важливо зазначити, що це найграндіозніший холі-фест, в місті. А головне− він був організований молоддю для молоді. Було весело, драйвово, яскраво. 






 

Коментарі
26 Червня 2017, 16:26
куда деньги на лечение скидывать?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром