На кількох вулицях ремонтують двори

23 Листопада 2015, 16:14
2749 Джерело: lutskrada.gov.ua

У місті  укладають нове дорожнє покриття на прибудинкових територій на вулицях  Супутників, Володимирській, бульварі дружби народів та проспекті Молоді.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

У понеділок, 23 листопада, працівники підприємства «Луцькавтодор» вкладали нове асфальтне покриття на вулиці Супутників. Тут були попередньо проведені підготовчі роботи.

Також сьогодні розпочали роботи з вкладання асфальтного покриття на прибудинкових територіях на вулиці Володимирській, 114, бульварі Дружби Народів, 15 та проспекті Молоді, 11.

За останні роки в місті активно проводяться капітальні ремонти прибудинкових територій. Міський голова Микола Романюк неодноразово наголошував на важливості комплексного ремонту дворів, де разом із відновленням дорожнього покриття та тротуарів проводиться відновлення чи будівництво систем зовнішнього освітлення, дитячих та спортивних майданчиків.






 

Коментарі
24 Листопада 2015, 01:35
Цікаво, а до дворів елітного, нового і такого не привабливого 55-го мікрорайону справа колись дійде (вулиці Липинського, Сухомлинського, Гончара). У дворах ями такі, що позашляховик скоро не проїде. Наприклад, прямо навпроти ПортCity жахливий вїзд до будинку на Сухомлинського, 2
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024