Лучанка закликала провести у місті гей-парад на День десантника

23 Червня 2017, 14:42
7030

Жителька Луцька звернулась до влади міста з пропозицією дозволити проведення гей-парадів та інших акцій секс-меншин.

Відповідну петицію у п'ятницю, 23 червня, розмістила на сайті ЄСМП лучанка Ірина Дордюк.

Своє звернення жінка пов'язали з тим, що лучани байдуже ставляться до теми «заборони популяризації даного підвиду населення», оскільки петиція про заборону проведення у місті парадів секс-меншин досі не знайшла необхідної підтримки.

Тож лучанка просить владу «підтримати публічні заходи цих гей-меншин і дозволити проведення маніфестацій (акцій, парадів) центральними вулицями нашого міста в чудовий літній день (наприклад, 2 серпня)».

Зауважимо, що 2 серпня в Україні відзначають Високомобільних десантних військ – колишній День десантника.

«Не будьте байдужими. Наші діти "хочуть" бачити цей зоопарк. Вхід безкоштовний», – закликала лучанка. 

Коментарі
23 Червня 2017, 17:50
Толклово !!! Тільки хто кого підарасити буде ???
23 Червня 2017, 17:55
Ірина Дордюк гей?)))її давно не притискали
23 Червня 2017, 18:09
Хай цей підвид населення зникне. Раз та назавжди. Тільки спробуйте поліція не допоможе.
23 Червня 2017, 18:15
Часом краще мовчати, а не ідіотські петиції писати.
23 Червня 2017, 19:06
---- «заборони популяризації даного ПІДВИДУ населення» - і ці люди говорять про те що у нас в Україні немає такого явища як дискримінація ЛГБТ ?<br/>---- &quot;Не будьте байдужими. Наші діти &quot;хочуть&quot; бачити цей зоопарк. Вхід безкоштовний &quot; - це взагалі нормальне відношення до інших людей? і доречі не бачила ні одного поста про те що якийсь прайд чи марш рівності планується у Луцьку . І тут виникає питання &quot;то хто ж насправді займається пропагандою ?&quot; Тому що особисто я у цих закликах Ірини Дордюк бачу лише заклик до ненависті та бажання привести своїх дітей на побоєще (якого вона явно добивається ) .<br/>Страшно від того що такі заклики та ненависть вважається нормальним у нашій країні .
23 Червня 2017, 19:19
Ірина Дордюк просто супер, дуже круто постібалась. Насправді мені особисто начхати, хто куди кого там має. Для мене це збочення, для когось ні. Ну то будь ласка робіть це собі тихенько вдома, хто забороняє, статті за це нема. Але чому оце вихлюпувати назовні, чому про ті їх збочення та вподобання мають знати всі, чому вони це пропагують? Цікаве питання, правда? От якраз на це мені не начхати. Бо діти ростуть і все це бачать, як пояснити, що це не тьотя і дядя, а щось незрозуміле, і чому власне так? Так що за такі паради гнобити і гноїти треба конкретно і нетолерантно, і це буде правильно, інакше можна не дивитись у майбутнє.
23 Червня 2017, 23:27
Куплю ліцензію на даний підвид. Ще такого трофею в своїй колекції не маю
24 Червня 2017, 02:10
Люди, ви не бачите війну, де гинуть наші співвітчизники? Не бачите народ, де люди виживають, і шукають роботу, де пенсіонери отримують мізерну пенсію? Це справжня трагедія! <br/>Вам зайнятися нема чим?<br/> Є такі люди, цього незміниш!!!<br/>А для чого це виносити на широкий загал та пропагувати? <br/>Готуйте людей, рано чи пізно це станеться і в Луцьку...
24 Червня 2017, 14:16
Так усі совкові десантники і є геями для парадів
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром