Луцькі «аборигени» стали чемпіонами України

23 Листопада 2015, 10:20
4346

Футбольна команда «Абориген» із Луцька вдало виступила в Чемпіонаті України з футболу серед ветеранів – наші спортсмени другий рік поспіль стали чемпіонами з футболу серед ветеранів у віковій групі 55 років і старші.

Фінал чемпіонату відбувся на стадіоні «Шахтар» у місті Червоноград Львівської області, повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

У протистоянні зійшлися шість команд із Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Чернівецької областей. Волинь представляла команда «Абориген» – минулорічний чемпіон змагань, яка успішно пройшла цьогорічний відбірковий етап даних змагань і виборола право участі у фіналі.

За жеребкуванням команди були поділені на дві підгрупи, переможці яких продовжували боротьбу за найвищі нагороди. Луцьким футболістам дісталася група «А», до якої також увійшли команди з Ужгорода і Чернівців.

Лучани впевнено провели свої попередні поєдинки. Матчі проходили в захоплюючій та безкомпромісній боротьбі, інтрига зберігалася до останніх секунд гри. Табло у підсумку зафіксувало перемоги лучан у двох матчах з однаковим рахунком 2:0.

У грі проти ужгородських ветеранів відзначилися голами Віталій Засморжук і Віталій Бабарика, а проти чернівчан – Віталій Засморжук і Олександр Тимощук.

Отож, максимальна кількість набраних очок у групі, вивела наших ветеранів на матч за перше місце з переможцем групи «Б», командою господарів.

Фінальна гра стала справжньою окрасою ветеранського чемпіонату. Ветерани довели, що майстерність з роками нікуди не поділася, як і бачення поля, вміння миттєво оцінити ситуацію, налагодити взаєморозуміння з партнерами і це на тлі філігранної роботи з м'ячем.

Матч був бойовим. Кожна команда прагнула до перемоги. В окремих моментах судді були більш прихильними до господарів. Проте «Абориген» вистояв, і до того ж забив два сухих м’ячі у ворота червоноградців. Голи на рахунку Ігоря Мінтюкова і Віталія Бабарики.

Отож впевнена перемога і луцький «Абориген» другий рік поспіль чемпіон України з футболу серед ветеранів у віковій групі 55 років і старші.

У матчі за третє місце команда з Ужгорода теж рахунком 2:0 перемогла команду з Кременця і виборола бронзові нагороди.

По закінченні змагань, капітан команди Анатолій Несторук, з рук організаторів отримав в нагороду кубок чемпіона 2015 року, диплом і медаль, а гравці – Сергій Чабан, Богдан Бицький, Василь Рубчук, Ростислав Змизгов, Ігор Мінтюков, Олександр Тимощук, Борис Дмитренко, Віталій Засморжук, Віталій Бабарика, Едуард Селезньов і граючий тренер Михайло Мельник – медалі переможців.

Також за підсумками фінальних поєдинків «кращим гравцем Чемпіонату 2015» було визнано і нагородженого спеціальним призом гравця луцької команди Бориса Дмитренка.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром