«Усі – на суд»: у Луцьку мітингували під цукровим заводом

22 Червня 2017, 15:44
3180

Декілька десятків жителів мікрорайону Вересневе влаштували акцію протесту біля входу на підприємство, а також зареєстрували до керівництва заводу відповідне звернення.

Як і планувалося, десятки протестувальників зібралися о 12 годині біля входу до ПрАТ «Гнідавський цукровий завод».

Організатори акції під час своїх виступів вкотре розповіли про неоднозначну ситуацію у боротьбі з нестерпним смородом, який гуляє містом, та розраховували на спілкування з керівництвом ТзОВ «БІО ПЕК», діяльність якого люди вважають головною причиною смороду.

Утім, до людей ніхто з керівництва заводу та його працівників так і не вийшов, тож ініціативна група зареєструвала звернення, у якому вимагає керівництво надати громаді ряд документів. Серед них – проектна документація, дозвіл на будівництво, готовність до введення в експлуатацію, а також дозвіл на атмосферні викиди.

Читайте також: Борці за чисте повітря не змогли «виманити» Ігоря Поліщука з приміщення Луцькради

Зокрема, останній документ завтра представники ТзОВ «БІО ПЕК» мають представити у Волинському окружному адміністративному суді, де відбудеться засідання за позовом проти підприємства Волинської державної екологічної інспекції. Слухання розпочнуться завтра, 23 червня, о 12:00.

Читайте також: «Як випарувались»: представники «пахучого» заводу не з'явилися на суд

За словами одного з учасників ініціативної групи та організаторів мітингу Дмитра Климука, основною метою акції було якраз привернути увагу людей та зібрати якомога численнішу акцію протесту завтра під стінами адмінсуду. 

Читайте також: Нардеп запросив Міністра екології до Луцька подихати місцевим повітрям





1











 

Дмитро КУЗНЄЦОВ

Коментарі
23 Червня 2017, 02:46
Бля. Перестанте сра*и. Смердить то гавн*м , а не відходами цукрового заводу.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром