Нардеп запросив Міністра екології до Луцька подихати місцевим повітрям

22 Червня 2017, 09:34
2081

Народний депутат виступив у Верховнній Раді із закликом допомогти лучанам вирішити проблему із забрудненням повітря, оскільки, на його думку, місцева влада з цим питанням не справляється.

Про те, що Луцьк знаходиться на порозі екологічного лиха, і центральна влада має прийти на місту на допомогу, заявив у середу, 21 червня, народний депутат Ігор Лапін з трибуни Верховної Ради, інформує ВолиньPost.

Він повідомив народним обранцям, що лабораторні дослідження повітря встановили перевищення у ньому концентрації аміаку та сірководню, і, за попередніми даними, причинами смороду є каналізаційні стоки підприємств і нечистоти побутового характеру.

«В Луцьку існує місцеве безвладдя. Депутати, замість вирішення проблем міста, ходять по судах і розбираються, хто правильно сидить і в якому кріслі», – додав він.

Тож Ігор Лапін звернувся з вимогою до Міністра екології Остапа Семерака створити робочу групу і запросив високопосадовця у Луцьк.

Таким чином, центральна влада доведе, що небайдужа до проблем Луцька, вважає він.

«Переживаю, щоб Луцький «УКРОП» через сморід по прикладу львівської «Самопомочі» через сміття не почав голодувати проти центральної влади за свою безпорадність», – прокоментував відео з виступом у Facebook народний депутат.

Читайте також: Борці за чисте повітря не змогли «виманити» Ігоря Поліщука з приміщення Луцькради

 

Коментарі
22 Червня 2017, 16:13
Вистачає смороду в Луцьку від полішука Лапіна. І тут потрібний не міністр, а асенізатор.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром