Наречені минулого століття: весільні ретро-фото з Луцька

21 Червня 2017, 11:44
12050

Відомо, що до 11 липня триває Петрів піст, а відповідно до традицій, які передаються з покоління в покоління, святкувати весілля під час Петрівського посту і в Петрів день не дозволено.

Звичайно, ніхто молодятам заборонити одружуватись не може, але за переказами, щоб прожити довге і щасливе сімейне життя краще в «Петрівку» не одружуватись.

Саме тому цей час наречені можуть використати як підготовку до майбутнього весілля. Хоча б до прикладу підібрати собі весільну сукню або підібрати собі якийсь особливий образ, який на довго запам’ятається гостям весілля.

Для натхнення проект Lodomeria підготував фотопідбірку ретро весільних фото 1920-1930х років минулого століття. Усі світлини були зроблені або в Луцьку, або в таких містах як Ковель, Володимир-Волинський та ін.

Усі образи дуже різні, є міські та сільські наречені. Не можна не погодитися, що фотографії весільних ретро суконь викликають почуття ностальгії і романтики. Розглядаючи вінтажні весільні сукні та прикраси можна з впевненістю сказати, що кожен образ як уособлення десятиріччя.

Якщо ви будете уважні, то знайдете в добірці кілька вкорочених варіантів весільних суконь. Вони датуються 1920-ми роками. Моду на такі вкорочені весільні сукні ввела сама Коко Шанель. Плаття стали шити так, щоб довжиною вони були приблизно до середини гомілки.

Бажаємо натхнення усім нареченим цього літа.

Волинь
Волинь

Волинь
Волинь

Волинь
Волинь

Волинь
Волинь

Волинь
Волинь

Дубно
Дубно

Ковель
Ковель

Ковель
Ковель

Луцьк
Луцьк

Луцьк
Луцьк

Луцьк
Луцьк

 

Тетяна Яцечко-Блаженко

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
21 Червня 2017, 18:59
Ретро стиль на пике популярности.
23 Червня 2017, 02:50
Які люди всі світлі на фото, просто любо дивитись. Молодці, що поділились лучани такими родинними фото.
07 Серпня 2017, 16:46
Із задоволенням переглянула.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром