Тваринні рештки на територію гаражного кооперативу скинули «випадково», – підприємець

21 Червня 2017, 10:00
1969

На засіданні виконавчого комітету підприємця, працівники якого безсовісно скидували тваринні відходи, зобов’язали усунути недоліки у роботі.

Як розповіла в.о. начальника відділу екології Луцької міської ради, після перевірки підприємства ТОВ «Доброслав-Луцьк», яке займається виробництвом м’ясних продуктів, виявили ряд порушень, зокрема: засмічення території відходами, відсутність впорядкування їх зберігання та місць для цього, а також відсутність відповідальних осіб за охорону навколишнього середовища. 

Керівник Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Юлія Сиротинська підтвердила, що муніципальний патруль зафіксував порушення та склав відповідні протоколи та приписи. 

У свою чергу, підприємець Микола Кобак під час виступу заявив, що його підлеглий «випадково» скинув тваринні відходи біля території, що викликало неоднозначну реакцію серед членів виконкому. 

Нагадаємо, кістки, шкіри, та інші тваринні рештки, що уже почали розкладатися, скинули просто під парканом підприємства на території гаражного кооперативу. А щоб рештки були не такими помітними, прикидали будівельним сміттям.

У підсумку, роботу підприємця з дотримання вимог у сфері поводження з побутовими та виробничими відходами визнали незадовільною, а його зобов’язали у найкоротші терміни усунути недоліки своєї діяльності.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром