Театральний майдан: лучани зібралися на Народне віче

21 Листопада 2015, 19:12
3736

У центрі міста відбулося Народне віче з нагоди Дня Свободи та Гідності.

Організувала захід ініціативна група, яка брала активну участь революційних подіях дворічної давнини. На жаль, послухати учасників Майдану зібралося не дуже багато людей. Одна з організаторок Марія Доманська зазначила, що вони сподівались на більшу кількість учасників Народного віча.

Перед громадянами, що зібралися, виступили волонтери, бійці АТО та представники влади, яких два роки тому об’єднав Майдан.  

Спікерів від влади представляли Олександр Гуч, якого нещодавно обрали головою Дернівської сільської ради, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, начальник департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка та майбутній поліцейський Сергій Марчук.  

Потім до слова запросили волонтерів, які вже другий рік поспіль допомагають бійцям на сході України. Серед промовців-волонтерів були керівник Центру допомоги бійцям АТО при Волинській облдержадміністрації Олексій Кушнір, активіст Автомайдану, боєць АТО Дмитро Кічук, активістка жіночої сотні Самооборони Волині Світлана Кравченко, голова ГО «Мирний берег» Геннадій Щербак, журналіст та волонтер Мирослав Ватащук.

Крім того, що учасники віче могли послухати виступи активістів, їх також за добрим «майданівським» звичаєм частували гарячим чаєм та бутербродами.  


















 

 

   

Коментарі
21 Листопада 2015, 23:43
ми робили цю революцию а вони пролизли в депутати
22 Листопада 2015, 00:30
гузя на народному віче з десяти чоловік
22 Листопада 2015, 13:47
вшановувати потрібно молитвою і справою а не рекламою і показухою , а не ходінням з прапорами і кричання, за що загинули за безаконня ,а зараз що все законо?зараз вже в тисячі разів стало гірше з законом :комунальний террор, економічний геноцид, розкрадання і перерозподіл вкраденого, в той же час біля порт сити олігархи закатали концерт в день вшенування загиблих на майдані , як це ?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024