Лучанина зацікавила здатність рятувальників долати пожежі у багатоповерхівках

20 Червня 2017, 16:41
1689

Житель обласного центру Волині звернувся до влади з проханням провести перевірку пожежних частин міста, аби з'ясувати, чи готові рятувальники бортися з пожежами у будинках, які налічують більше дев'яти поверхів.

Відповідну петицію у вівторок, 20 червня, розмістив на сайті ЄСМП Володимир Борачок.

Зокрема, він зазначив, що звертається до Управління ДСНС України і Волинській області «у зв'язку з останніми трагічними подіями, які сталися у Лондоні».

В першу чергу лучанина цікавить забезпеченність рятувальників засобами індивідуального захисту та пожежною технікою для ліквідації пожеж у будинках, які налічують більше дев'яти поверхів.

«Прошу особливу увагу звернути на наявність автодрабини, яка здатна допомогти рятувальникам провести евакуацію людей з будинків вище 9 поверхів заввишки», – підкреслив автор петиції. 

Чоловік додав, що важаю забезпечення безпеки жителів Луцька першочерговим завданням для місцевої влади. Тож, на думку лучанина, «буде доцільним виділити кошти з міського бюджету для покращення рівня матеріально-технічного забезпечення частин ДСНС у місті». 

Нагадаємо, у середині березня прект придбання пожежного автомобіля з драбиною, за допомогою якої можна буде здійснювати евакуацію зі споруд висотою понад 40 метрів став одним з п'яти, які пройшли перший етап конкурсного відбору до програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

Читайте також: «Щоб наші дітки менше приносили всяких зараз»: лучанка просить відновити посаду лікаря у ДНЗ міста

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром