І знову ветерани: лучани у складі збірної України стали чемпіонами Європи зі стрітболу

20 Червня 2017, 16:28
3354

На іграх у іспанському Сантандері двоє представників нашого міста стали найкращими у баскетболі «три на три» у віковій категорій «50+».

Чемпіонат Європи серед ветеранів з баскетболу та стрітболу відбувався 10-18 червня у іспанському місті Сантандер. На турнір поїхали й різні вікові категорії збірних України. А серед ветеранів віком 50 років і старших грали двоє лучан – Володимир Копчак та Олег Мушкевич.

За підсумками внутрішнього ветеранського чемпіонату Україну в категорії «50+» представляла команда БК «Калуш», а вже навколо її гравців формували остаточний склад. І ветерани зуміли «підірвати» континентальний форум у змаганнях зі стрітболу, де українці грали аж двома командами. У вирішальному поєдинку гравці «Калуша» у напруженій боротьбі здолали російських ветеранів з міста Перм – 8:7.

На жаль, настільки вдало виступити на змаганнях зі звичайного баскетболу не вдалося – українська команда посіла підсумкове п’яте місце. Утім, як розповів Володимир Копчак, до Іспанії ветерани «від п'ятидесяти і старші» їхали не зовсім оптимальним складом, а сам він напередодні вирішальних чвертьфінальних баталій отримав травму. «Втім, це не завадило отримати масу приємних вражень від Піренеїв та ближче познайомитися із ветеранами з інших країн, яких ми уже плануємо запрошувати на наші українські змагання», – додав лучанин.    

Читайте також: Волиняни – серед найкращих силачів світу












 

Дмитро КУЗНЄЦОВ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром