Ігор Поліщук не бачить підстав для звільнення очільниці луцьких муніципалів

20 Червня 2017, 14:23
3703

На звернення лучан з вимогою звільнити з посади директора департаменту муніципальної поліції в.о. міського голови відповів відмовою.

Свою відповідь на петицію секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук надав у вівторок, 20 червня, на сайті ЄСМП.

Нагадаємо, своє прохання звільнити з посади Юлію Сиротинську лучанин аргументував кількома причинами, серед яких: використання службового становища з метою власного збагачення, зловживання службовим становищем, зверхнє ставлення до населення м. Луцька та інше.

У своїй відповіді секретар Луцькради зазначив, що на департамент муніципальної поліції, як одного із виконавчих органів ради, «покладені повноваження щодо забезпечення на території міста законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів територіальної громади». 

Ігор Поліщук запевнив, що Юлія Сиротинська у своїй роботі керується Положенням про департамент муніципальної поліції Луцької міської ради і діє в межах наданих їй повноважень.

Тож, в.о. міського голови повідомив, що підстав для звільнення директора департаменту немає, зокрем і через те, що у петиції «не вказані конкретні факти із перелічених причин звільнення, котрі б свідчили про вчинення директором муніципальної поліції порушення законодавства». 

Читайте також: Міська рада переклала проблему «ромського свавілля» на патрульних

Коментарі
20 Червня 2017, 19:12
Поліщук сам так робить....як кажуть рука руку миє.
20 Червня 2017, 20:14
Хто такий Поліщук? Cамозванець..
21 Червня 2017, 01:28
невже вони думають, що такими методами керівництва містом лучани проголосуть за них. Поліщук все змазав. не всі такі дурні, як вони думають. вже людей не купите. навпаки таке керівництво викликає огиду. палиця не на того поставив. очкарик все змазав.
25 Жовтня 2017, 01:35
все місто бачить а у раді не бачуть
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром