Луцька художниця не змогла втриматись навіть у відпустці

20 Червня 2017, 08:06
2436

Керівник луцької арт-студії «Світ творчих людей» приїхала на Прикарпаття, аби відпочити, але краса природи змусила її творити.

Художниця з Луцька Алла Харчук приїхала у Яремче на відпочинок, однак під час нього уже написала 10 етюдів, які увійдуть у її нову виставку «543м», повідомляє Галицький кореспондент.

«Як прекрасно літньою порою поїхати туди, де сонце тепліше, вітер лагідніший, де повітря чисте та смачне, де неба більше, там де здається, що можна доторкнутись до пухнастих хмар і відчути себе птахом. Там, де дзвінкі струмки та могутні водоспади… Де солодкий і загадковий ранок, коли густий туман заглядає у кімнату і дає присмак твоєму горнятку кави», – ділиться своїми враженнями від Карпат Алла Харчук.

Мовляв, тільки тут загадковий вечір і найяскравіша ніч, хочеться жити, творити та любити. Бо тут – постійне натхнення, коли бачиш так багато Божого творива, яке безмовно пробуджує роздуми про вічне і найважливіше, те, що неможливо описати словами…

«Я не втрималася, і у своїй відпустці створила десять швидких пленерних етюдів, на які надихнули мене могутні Карпати, і запашні квіти», – додає вона.

Усі ці роботи увійдуть до її нової колекції, яка має назву «543м». А хто розгадає, чому саме так названо експозицію, отримає 50 % знижки на будь-яку картину з цієї серії. «Люблю Карпати і знаю, що повернусь сюди знову», – підсумовує вона.











Алла Харчук живе і працює у Луцьку, вона – художник та керівник арт-студії «Світ творчих людей», організатор соціальних проектів, автор і виконавець шести персональних виставок, учасник міських і обласних виставок.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39