Презентація, дискусія, дитячий майстер-клас: лучанам покажуть «свідому» рекламу

19 Червня 2017, 20:42
2312 Джерело: www.volynnews.com

Полісмени презентуватимуть соціальні ролики на тему безпеки дорожнього руху.

Захід проведуть у середу, 21 червня об 11:00. Запрошують подивитись на «свідому» рекламу в синю залу кінокомплексу «Адреналін Сіті».

У роликах ідеться про керування в стані алкогольного сп’яніння та негативні наслідки від цього. Статистика вражає: за перші чотири місяці 2017 року в Україні в ДТП, що стались з вини нетверезих водіїв, травмувалось 389 осіб і 25 загинуло!                              

Ролики створені у співпраці Патрульної поліції Луцька та соціальної ініціативи Андрія Покровського «МИ СВІДОМІ» (за підтримки КРЦ «Адреналін Сіті»). 

Вперше поліція та громадськість відзняли повноцінні професійні роботи, які транслюватимуться в мережах кінотеатрів та на центральних каналах.

Опісля презентації відбудеться дискусія на тему «Керування у стані сп’яніння: шляхи вирішення проблеми», в якій візьмуть участь поліцейські, медики, представники влади, соціальних служб та всі охочі.

Також патрульні поліцейські проведуть майстер-клас для дітей на тему безпеки дорожнього руху на території культурно-розважального центру «Адреналін Сіті».

Читайте також: Шопена: патрульні врятували пенсіонерку​,

У луцького копа вкрали велосипед

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром