У Луцьку стартувала «Школа Доктора Звука»

18 Червня 2017, 12:06
2245

У Луцьку розпочалися заняття у «Школі Доктора Звука». Відомий актор дубляжу Юрій Коваленко, більше знаний як Доктор Звук, показав волинянам основи володіння голосом.

Організували заняття громадська організація «Імаго» спільно з антикафе «Innerspace».

У суботу, 17 червня, у просторі для роботи, творчості та відпочинку «Innerspace» відбулося перше заняття у «Школі Доктора Звука».

Участь у ньому взяли 28 людей різного віку. Курси проводили для двох груп учасників. Серед них були як аматори, так і професіонали: ведучі, актори Волинського академічного обласного театру ляльок, театр-студії «Гармидер», телебачення та інші.

Юрій Коваленко – актор озвучення та звукоімітатор. Його голосом говорять безліч персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, фільмів, рекламних роликів. Доктор Звук був брендвойсом провідних телеканалів: «Першого Національного», «К1», «Плюс-Плюс» та «Бігуді», Радіо Ера-Fm. Окрім того, його голос можна почути у мультфільмах «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики», фільмах «Поліцейська академія 4», «Проблемне дитя», «Великий переполох у малому Китаї» та інших.

На першому занятті Юрій Коваленко показав учням школи як правильно розминатися перед роботою з голосом, різноманітні вправи для покращення артикуляції, а також розповів, що потрібно робити, щоб привести мовний апарат у стан «бойової готовності».
Заняття триватимуть щосуботи впродовж чотирьох місяців. Окрім постановки голосу учасників також навчать озвучувати фільми, мультфільми, а також імітувати звуки живої та неживої природи.

«У лучан ще є шанс долучитися до навчання, тому що ми плануємо добирати третю групу. Набір розпочинається з 13-ти років. Зробіть крок до своєї мрії!» – наголосив голова «Імаго» Леонід Тивонюк.

Зареєструватися на «Школу Доктора Звука» можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnyBUcqQ_3cSJrcHHzLX_d8ohCGbOQpQT3biK04rB_kEWYGA/viewform
Контактні номери: +38 093 507 15 09, +38 050 156 17 16








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром