У Луцьку провели першу нічну театралізовану екскурсію

16 Червня 2017, 13:58
5676

В Луцьку відбулася перша нічна театралізована екскурсія. Дійство під назвою «Романтика та містика Лучеська» пройшло Старим містом вчора, 15 червня. 

На Братському мосту, де  і починається екскурсія, Вас зустріне Станіслав Хрустель, привид польського поміщика, що блукає вулицями Луцька вже понад чотири століття. Він привідкриє завісу історії і містичності Лучеська, старих традицій і порядків, про які Ви навіть не здогадувалися. Окрім того, Станіслав Хрустель поділиться історією свого життя та оповідками про тих, хто ходив вулицями міста триста, чотириста чи навіть п’ятсот років тому, продекламує поезію, поділиться жартами та подарує милі дрібнички найуважнішим гостям.

Саме на нічній театралізованій екскурсії «Романтика та містика Лучеська» Ви спробуєте справжній напій «Нектар кохання» та залишите згадку про себе, щоб знову і знову повернутися у древній Луцьк. Вся ця містерія пронизана романтикою, оскільки дана екскурсія проходить із запаленими факелами та старими ліхтарями, що розривають нічну пітьму. 

За словами автора проекту, Богдана Климчука, проект буде цікавим як для лучан, так і для туристів, та стане своєрідною родзинкою міста. Екскурсії планують проводити щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі. Виручені кошти з екскурсій підуть на оновлення і придбання реквізитів, декорацій та костюмів. Богдан стверджує, що в майбутньому планують розширювати і змінювати сценарій екскурсії, щоб це було ще цікавіше і оригінальніше, а також додати змінного актора, оскільки наразі є лише один – Дмитро Безвербний.

Найближча екскурсія відбудеться уже цієї неділі, 18 червня, розпочнеться вона о 22 годині на Братському мосту. Тривалість –  2 години. Наступна планується лише на 2 липня. Вартість екскурсії – 50 гривень з людини. 

Нагадаємо, проект луцького активіста Богдана Климчука «Романтика і містика Лучеська» переміг у конкурсі соціальних проектів туристичного спрямування, який провели управління туризму та промоції міста Луцької міської ради спільно із Британською Радою в Україні.

Проект передбачає регулярне проведення театралізованих екскурсій Старим містом у вечірній час. 

Попередня реєстрація за телефоном: 095 600 83 50 – Ольга.

Деталі екскурсії – на сторінці Нічна театралізована екскурсія «Романтика та містика Лучеська» у Facebook.

1

1

1

1

1

 

Коментарі
16 Червня 2017, 19:12
Я в захваті! Я теж хочу!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром