Ляшко «забув», хто такий Палиця, і пообіцяв відібрати мандати у луцьких депутатів

16 Червня 2017, 09:50
3647

Лідер Радикальної партії України має намір позбавити мандатів депутатів Луцької міської ради, за те, що вони проголосували не так, як хотілося б Ляшку.

Про це вчора, 15 червня, перебуваючи в обласному центрі Волині, заявив Олег Ляшко, інформує Волинь24.

За словами головного радикала країни, обранців з Луцька, які у голосуваннях пішли всупереч його вказівці, позбавлять мандатів. 

Мова йде про депутата Волинської облради Володимира Кучера та трьох обранців Луцької міськради Аркадія Соломатіна, Костянтина Петрочука та Сергія Булу. Зауважимо, останні підтримали «укропівців» у голосуванні за позбавлення повноважень Юлії Вусенко

Сергій Була, підтвердив Ляшко, уже не керівник облосередку партії. Нині обов’язки голови облорганізації виконує Володимир Кравценюк

Міську організацію партії тимчасово очолює Андрій Токаренко. Раніше цю посаду обіймав нинішній заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук

«У нас відбулася зміна керівників партійних організацій у зв’язку з відомими вам подіями. Я прийняв рішення і це рішення незмінне: ті, хто не виконує команди лідера і команди партії, звільнені з посад. Ми докладемо зусиль, щоб позбавити їх мандатів». 

Він заявив, що бажає, аби представники Радикальної партії на Волині відстоювали інтереси волинян і виконували програму партії і доручення її лідера.

На питання, чи обговорював він ситуацію на Волині із Ігорем Палицею, Ляшко відповів: «А хто це такий Ігор Палиця?». Після того, як йому пояснили, що це – екс-голова Одеської ОДА, а нині – очільник Волинської облради, Ляшко зізнався, що не обговорював, мовляв, не було можливості. 

«У пана Палиці, як голови обласної ради, є свої завдання. Ці завдання – це розвиток Волині... Ніяких кулуарних домовленостей, ніяких переговорів я ні з ким не веду і не збираюся. Моя сила у відкритості, в чесності й прозорості. Але в певних питаннях це і моя слабкість. На жаль, політика українська така підступна, що хтось мою силу сприймає за наївність і слабкість. Я не наївний і не слабкий. Як сильна людина я можу дозволити собі відкритість і чесність», – запевнив Ляшко.

Нагадаємо, у березні, після голосування за зняття Вусенко, Олег Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook про своїх однопартійців, які «продалися за подачки Ігоря Палиці».

Читайте також: Клоун, «понти» та пара для нардепа: реакція соцмереж на приїзд Ляшка

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром