Де купити квартиру лучанам, які планують переїхати до Львова

15 Червня 2017, 16:40
2984

Тим, хто відвідував Львів лише як турист, важко визначити, який з районів цього міста буде найкомфортнішим для життя. Звісно, усім приїжджим подобається центр, однак він більше підходить для прогулянок, відпочинку в кафе й ресторанах тощо.

То який район вибрати, плануючи придбати квартиру в новому будинку в одному з найпопулярніших міст України?

Скласти загальне враження про первинний ринок нерухомості допоможе каталог ЛУН.юа «Новобудови Львів». А його інтерактивна карта дозволить відразу оцінити наповненість тих чи інших масивів цікавими пропозиціями житла від забудовників.

Трійка найкращих районів Львова

За думкою львів’ян, найкращим районом для довготривалого проживання є Сихівський. Він виділяється чистотою повітря, наявністю інфраструктури для дітей, великою кількістю магазинів, а також якісною роботою комунальних служб. Якщо вибрати на карті ЛУН.ua Сихівський район, можна побачити, що тут досить великий вибір житла. Звузити пошук допоможуть фільтри за класом, ціною, стадією готовності та кількістю кімнат у майбутньому помешканні.

На другому місці в народному рейтингу опинився Франківський район. Тут чисті вулиці й високий рівень безпеки, однак скромний вибір новобудов. На карті видно, що купити квартиру можна і у віддалених куточках району, і ближче до центру міста.

Третє місце, за думкою львів’ян, займає Залізничний район. Не зважаючи на гарне транспортне сполучення, чистоту й численні магазини, містяни дорікають на його безпеку. Та й вибір житла на первинному ринку тут маленький. Хоча за допомогою карти можна підібрати новобудову в зручній частині міста, поблизу зупинок громадського транспорту, магазинів та інших важливих об’єктів.

Треба лише збільшити конкретну ділянку, щоб поглянути, що знаходиться біля вподобаного будинку. Якщо ж натиснути на відмітку, можна знайти більше інформації про житловий комплекс.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром