Лучани зможуть офіційно поскаржитись на перевізників через Facebook

15 Червня 2017, 15:52
2038

Начальник Управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк пообіцяв найближчим часом запустити групу скарг та пропозицій стосовно громадського транспорту міста у Facebook.

Вчора, 14 червня, відбулось засідання Громадської ради у Луцьку:була підтримана низка актуальних питань, зокрема щодо цінової політики проїзду в міському громадському транспорті, пеовідомив на своїй сторінці у Facebook Андрій Білан.

Як стверджує автор допису, міська влада на сьогодні не може гарантувати безпечне перевезення пасажирів в міських маршрутках, оскільки квитки в міському транспорті не відповідають встановленому зразку. А це означає, що таким квитком пасажир не зможе підтвердити, що він користувався певною маршруткою у страховому випадку, наприклад, якщо постраждає у ДТП. 

Читайте також: Гнідавська: маршрутка протаранила електроопору, є потерпілі

Також Андрій Білан повідомив, що, зважаючи на численні скарги мешканців міста на якість пасажирських перевезень, була підтримана ініціатива про створення офіційної сторінки Управління транспорту та зв'язку Луцькради у Facebook для оперативного збору інформації про можливі порушення та заради інформування про результати реагування працівників управління транспортуна порушення.

Читайте також: «Мені та тачка тут не потрібна!»: водій маршрутки №24 закрив двері перед носом матері з двома дітьми

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром