«Мені та тачка тут не потрібна!»: водій маршрутки №24 закрив двері перед носом матері з двома дітьми

15 Червня 2017, 15:15
На фото - та сама маршрутка 15231 Джерело: ВолиньPost
На фото - та сама маршрутка

На зупинці по вулиці Богдана Хмельницького мало не сталася трагедія – водій маршрутки №24 закрив двері перед жінкою з дитячим візком, мало не притиснувши його.

Інцидент стався приблизно о 14:00 у четвер, 15 червня. Про це Район.Луцьк телефоном розповіла схвильована лучанка.

Вона стала очевидцем того, як на зупинці громадського транспорту жінка з грудною дитиною на руках, та іншою дитиною у візку намагалася через задні двері сісти у маршрутку. Мати вже почала заходити, а деякі небайдужі пасажири піднялися, аби допомогти затягнути візок всередину.

Проте водій, оцінивши ситуацію, сказав: «Мені та тачка тут не потрібна!», і зачинив двері просто перед носом потенційної пасажирки.

Наша співрозмовниця зазначає, ще трохи – і могла статися страшна біда через байдужість водія. Також додала, що невиховані водії – не єдина біда в цьому випадку, адже сам салон маршрутки  – брудний та обідраний. Наразі взяти коментар з цього приводу в перевізника маршрутки №24  КП «АТП №1»  не вдалося.

Нагадаємо, за такий сервіс у луцьких маршрутках потрібно заплатити 4 гривні. Ціну на проїзд підняли ще 1 квітня. Проте, на думку багатьох лучан, ціна якості не відповідає.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
15 Червня 2017, 18:47
Відмовляють і дуже часто. Не хочуть брати з візочком мовляв є тролейбуси, а якщо вони, ті тролейбуси, не за потрібним маршрутом?
15 Червня 2017, 19:25
Також водіі маршруту 22, неодноразово <br/>закривають двері і ідуть на кінцевій у с.Милуші, коли бачуть що іде мама з візочком. Везучи старшу дитину в школу ми не раз запізнювались через таких водіів.
15 Червня 2017, 19:41
А мені сьогодні на Богдана Х. шофер 23-ки не зупинився на зупинці бо це не його зупинка, я думала, вони зобовязані зупинятись на будь-якій зупинці в місті де є знак зупинки
15 Червня 2017, 20:42
Чому ніхто не побив того водія? Щоб наступного разу думав що робить
15 Червня 2017, 23:57
Звільняти без права поновлення на будь якому маршруті. Бидло!
16 Червня 2017, 02:26
Сьогодні ввечері сідала в цю ж маршутку до того ж самого водія. Говорив всю дорогу від Там Таму до вул. Домни Гордіюк(не впевненна чи правильно написала). От,говорив він по телефону і начебто виправдовувався : &quot;каже ти дивись вона заходити хотіла стояла з калЯскою я чекав, було багато людей на вулиці але ніхто не допоміг їй запхати воза в маршутку.а мені що виходити і помагати, це що взагалі таке&quot; люди дивні не помогли запхати воза. Отак він розповідав два рази, видно,начальство звонило! В той момент віз ще 2 мамочки з малими дітьми.. і говорив по тел. Отак я чула
16 Червня 2017, 03:19
В тролейбусах бабулькі возмущаються що калясками позаставляли дорогу бо їм нема як пройти
16 Червня 2017, 12:07
Пизд,,,,,ти їх треба бо вже зовсім совісті нема!!!!
16 Червня 2017, 16:29
Ну а що, всі ж мовчки погодились на плату в в 4 грн, натомість обіцяли покращений сервіс, рух по графіку, видачу квитків, чисті салони. А насправді маємо що? cкажу по маршруту №31 - маршрутка обдрипана і брудна,квитків ніхто не дає, їздити стала препаршиво, по сорок, сорок п&quot;ять, годину доводиться чекати, а раніше їздила через двадцять хв. Мій маршрут на роботу щодня від зупинки біля Нової Лінії і до Фокстроту на пр. Волі, майже щодня ходжу пішки бо покладатись на маршрутку, щоб не запізнитисьь на роботу зараз неможливо, так от цей шлях займає в мене 30 хв, і як правило за цей проміжок часу ніколи маршрутка №31 не проїде, враховуючи що вона одна сполучає наш район з центром, такий сервіс повне свинство, бо далеко не всі з різних причин можуть бігати пішки і виходити за годину на зупинку,щоб таки втрапити на маршрутку коли їхати 10 хв. теж не є добре. То де ж ті зміни в севісі про які було стільки крику? Стало тільки гірше.
16 Червня 2017, 20:09
Чому ніхто ніколи не напише,що в маршрутці є графік відправлення,що може одна маршрутка зїхала на ремонт,в маршрутках є джіпіереси які контролюють графікі маршруток.Якщо не подобається їздити в маршрутках їздіть на тролейбусах!Розумні найшлись
19 Червня 2017, 23:16
Так не всіх є телефони щоб дивитися джіпіес. .. .Не всі ж водії бидло,мабуть більша половини..Я також з маленькими дітьми їзджу, так взагалі повідомивши про зупинку з маленькою дитиною була,він мене приголомшив чому я ще сиджу і не готуюся до висадкі..Хоча бачив що на руках дитинками. .водії нашого маршруту номер 18 всі приємні))
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром