Центр: поліція втановлює осіб, причетних до псування майна трьох банків

15 Червня 2017, 14:33
1708

До поліції Луцька надійшло три повідомлення про те, що невстановлені особи червоною фарбою пошкодила вікна, двері приміщення відділень трьох банків в обласному центрі. 

Про це йдеться у повідомленні на сайті ГУНП у Волинській області.

В чергову частину Луцького відділу поліції звернулась 45-річна директор відділення одного із банків про те, що в ніч з 14 на 15 червня невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна та двері приміщення відділення банку на проспекті Волі. Сума збитку встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

Аналогічне повідомлення надійшло від охоронника відділення фінансової установи про те, що вночі невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна, двері та апарат видачі грошових коштів, який вбудований в стіну приміщення банку по вулиці Степана Бандери. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

Ще одне повідомлення про пошкодження вікон та дверей у приміщенні банку на проспекті Волі. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи та керівництво Луцького відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

Відомості зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна).

Проводяться заходи щодо встановленню осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Виданню Район.Луцьк стало відомо про два банки, про які йдеться у дописі: це «Промінвестбанк» та «Альфа-банк». Нагадаємо, подібний інцидент відбувся вже не вперше.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром