«Ми не маємо стосунку до неприємного запаху в місті», – підприємці

15 Червня 2017, 11:59
фото ілюстративне 2061
фото ілюстративне

Представники кількох підприємств запевнили, що їхнє виробництво не викликає неприємного запаху.

Про це йшлося у четвер, 15 червня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

За словами голови комісії депутата Миколи Федіка, аби не допустити маніпуляцій та неточності інформації, вирішили запросити на засідання підприємців, які зливають виробничі відходи на території Луцька.

Зокрема, представник ТМ «Дмитрук» Олег Дмитрук зазначив, що рівень стічних виробничих стоків підприємства контролюють, тож викликати неприємний запах вони не можуть.

«Підприємство не має стосунку до забою, решток тварин чи нечистот. Ми повністю працюємо на привезеній охолодженій сировині. Укладені усі необхідні договори», – повідомив Олег Дмитрук.

Директор ТзОВ «Забіяка» Олександр Хвещук також зауважив, що підприємство працює лише з привозною сировиною, має усі необхідні договори з «Луцькводоканалом» та періодично здійснює аналіз виробничих стоків.

«Підприємство знаходиться на стадії завершення будівництва каналізаційних насосних станцій та очисних споруд. Здачу об’єкта плануємо на 15 липня. Після чого стоки зливатимемо в центральну каналізацію», – зазначив Олександр Хвещук.

Нагадаємо, смoрід «терoризує» містo та сусідні з ним села пoнад місяць. Oдна з причин смoрoду – пoєднання відхoдів біoетанoлу на теритoрії цукрoвoгo завoду з каналізаційними стoками мікрoрайoну Вересневе.

Також 12 червня у Луцьку знову знайшли рештки тварин, яке викинуло м’ясопереробне підприємство.  Луцькі чиновники планували «серйозно поговорити» з керівником підприємства, яке просто посеред вулиці викинуло рештки тварин. Тож 14 червня можливе джерело смороду таки прибрали.

Читайте також: Мамсурова: вирішили, де приймати нечистоти у міську каналізацію

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром