«Головне – гідно представити область»: «Волинь U-16» поїхала на фінал чемпіонату України

15 Червня 2017, 12:13
3748 Джерело: ФК «Волинь»

Підопічні Олександра Стадніцького та Володимира Гащина відстоюватимуть честь волинського краю на вирішальному етапі дитячо-юнацької футбольної ліги України, який відбудеться у Запоріжжі.

Нагадаємо, що саме ця вікова група «Хрестоносців» стала єдиною, яка пробилася до фіналу ДЮФЛ через сито стикових матчів, впевнено обігравши у двоматчевому протистоянні чернівецьку «Буковину» - 0:0, 4:0. Тепер з 15 по 23 червня у Запоріжжі хлопці змагатимуться проти найсильніших юнацьких колективів країни.

Читайте також: 16-річні «Хрестоносці» продовжили похід до перемоги у національному чемпіонаті

У фінальному етапі ДЮФЛ візьмуть участь вісім команд, які розділили на дві групи. «Волині» у суперники дісталися гравці київського «Динамо», запорізького «Металурга», а також добре знайомі опоненти з Олімпійського коледжу ім.. І. Піддубного. Проти останніх суперників юним «Хрестоносцям» довелося грати у регулярному чемпіонаті. Тоді лучани звели до нічиєї (1:1) гостьову гру і поступилися переможцям своєї зони вдома з рахунком 1:4.

Власне, з «олімпійцями» «Волинь U-16» гратиме останній матч групового турніру – 19 червня о 18:30. А починатимуть підопічні Стадніцького та Гащина уже завтра, 16 червня, о 16:00 проти «Металурга» (Запоріжжя). Друга гра – проти «Динамо» - відбудеться 17 червня о 16:00.

Головний тренер команди Олександр Стадніцький у розмові підтвердив – легко не буде ні в якому разі. За його словами, юні волиняни весь сезон відбігали одним «кістяком» складу з 12-13 чоловік, тож під його завершення відчувається деяка втома.

«Утім, після двох років не зовсім вдалих виступів цієї групи хлопці нарешті заслужили зіграти серед найкращих та гідно представити волинський край на найвищому рівні. Тож наше завдання – як мінімум вийти з групи до півфіналу змагань», - додав керманич 16-річних лучан.

Фінал змагань відбудеться 23 червня на найкращому запорізькому стадіоні – «Славутич-Арена»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром