«Мені хочуть оголосити підозру і помістити в слідчий ізолятор», – Поліщук

15 Червня 2017, 10:45
2208

В. о. міського голови Ігор Поліщук заявив, що його хочуть помістити під варту, аби не допустити до виборів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, прокурорам «дали завдання» оголосити підозру у вчиненні кримінального правопорушення за заявою Вусенко.

«Дорогі друзі, шановні колеги! Вчора ввечері мені з прокуратури повідомили, що прокурорам дано завдання в найкоротші строки оголосити мені підозру у вчиненні кримінального правопорушення за заявою Вусенко, обрати мені запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, помістити мене у слідчий ізолятор та будь-якою ціною не допустити мене до участі у виборах», - йдеться у дописі.

Також Поліщук висловив невдоволення правоохоронними органами, які начебто за заявою Вусенко «кримінал відкривають миттєво», займаючись цим «замість реальної роботи». Далі його позицію публікуємо без змін:

«Коли я та мої колеги-депутати звертаються в правоохоронні органи щодо розкрадання бюджетних коштів та зловживань колишньої влади, кримінальні провадження не відкривають, будь-яка адекватна реакція відсутня. Коли до мене та до моїх колег на прийом приходять люди, потерпілі від кримінальних правопорушень, розслідування та адекватної реакції правоохоронних органів добитися неможливо.

За заявою ж Вусенко, кримінальне провадження відкрито миттєво, вже сьогодні прокуратура почала тероризувати міську раду, викликали для дачі пояснень начальника відділу секретаріату Тетяну Касьянову, масово викликають депутатів міської ради.

Нещодавно лучани стали свідком того, як влада "перегнула через коліно" суддю Валентину Пушкарчук, яка винесла незаконне рішення, а потім по-тихому ще й внесла в нього зміни.

Мені дуже шкода працівників прокуратури, правоохоронного органу, який колись боялися і поважали. Сьогодні ці працівники змушені замість реальної роботи виконувати злочинні накази, які їм "спускають" зверху. Але відповідальність прийде за всіма. Закон буде вище амбіцій тих, хто не дограбував наше місто. Закон буде вище амбіцій влади, яка сьогодні докладає неймовірних зусиль, аби тільки не дати працювати команді Ігоря Палиці.

Ми нічого не порушили й нікого не боїмось. Тим більше прокурорів, які сьогодні викликають хіба що почуття жалю.

Ми продовжуємо працювати на благо міста і на благо лучан.
І будемо робити це стільки, скільки нам відведе часу на цю роботу Бог».

Коментарі
15 Червня 2017, 16:59
Поліщук якщо ти порушив закон то покайся і сідай в тюрьму, а то крутиш хвостом і викручуєшся як малалетка...а він... а він...<br/>Що думав тебе закон омине? можна забити на рішення суду і тобі нічого не буде????<br/>і такє в нас сидить при владі....
16 Червня 2017, 03:13
До буцегарнi паскуду!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром