Теніс, «картопля», флорбол: стартувало «Олімпійське літо»

13 Червня 2017, 19:45
2668

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» активно продовжує проводити у пришкільних таборах заходи за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Про це повідомляє Волиньinfo з посиланням на Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нещодавно працівники центру завітали зі спортивним святом до пришкільних таборів КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс ЗОШ І-ІІІ ст. №22 – ліцей Луцької міської ради», КЗ «Луцький НВК №9 Луцької міської ради», Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького, де провели спортивно-масові заходи в рамках «Олімпійського дня».

Близько 550 дітей у пришкільних таборах цих шкіл мали можливість позмагатись в спортивних естафетах «Тенісна», «Садіння картоплі», «Флорбол», а також взяти участь у конкурсах з гімнастичним обручем, зі скакалкою, з набивання футбольного м’яча та ознайомитись із різними олімпійськими видами спорту.

Основні цілі і завдання Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів  «Олімпійський день»: залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом; виховання у напрямку гармонізації розвитку фізичних та морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту; пропаганда олімпійських видів спорту, здорового способу життя.

По завершенню змагань переможці та учасниками були нагороджені призами від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх».  

До слова, такі заходи у літній канікулярний період працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» будуть проводити в оздоровчих таборах області до 31 серпня 2017 року.







 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром