Юлія Вусенко хоче відправити Ігоря Поліщука за ґрати

13 Червня 2017, 16:41
2647

У діях секретаря Луцької міськради Юлія Вусенко вбачає ознаки кримінального правопорушення, яке карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

Сьогодні, 13 червня, Юлія Вусенко передала до прокуратури заяву про вчинення секретарем Луцькради Ігорем Поліщуком кримінального правопорушення, інформує ВолиньPost.

У документі йдеться про те, що 2-го червня Луцький міжрайонний суд ухвалив постанову, якою Вусенко була поновлена на посаді секретаря міської ради. Рішення ж Луцькради від 15 березня 2017 року «Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В.» було визнане нечинним та скасоване.

«З дня надходження до Луцької міськради постанови про відкриття виконавчого провадження (06.06.2017р.) та офіційного повідомлення Поліщука Ігоря Ігоровича про необхідність забезпечити виконання Постанови Луцького міськрайонного суду від 02.06.2017р. пройшло вже сім днів, однак по даний час постанова суду не виконана, та фактично на посаді секретаря Луцької міської ради мене не поновлено», – зазначається в документі.

У таких діях в.о. мера Юлія Вусенко вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 382 КК України, тому, на її думку, в правоохоронців є всі підстави зареєструвати кримінальне провадження. До слова, це порушення карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Тож Юлія Вусенко просить відкрити кримінальне провадження щодо Поліщука та притягнути його до відповідальності. 

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Юлія Вусенко зауважила, що Ігор Поліщук раніше заявляв про готовність до виконуання рішення суду. «На жаль, за цими словами нічого не стояло», – додала вона.

Тому Юлія Вусенко звернулася зі скаргою до прокуратури. «Я буду діяти згідно чинних законів та використаю всі законні інструменти впливу на ситуацію, які існують», – переконує вона.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром