«Нащо вкопувати гроші в те, що ремонту не потребує?», – лучанин про ремонт вулиці Кривий Вал

13 Червня 2017, 10:54
2211

На думку лучанина Ярослава Богачука, у ремонті вулиці Кривий Вал, який зараз відбувається, зовсім не було потреби.

Про це користувач Facebook написав на своїй сторінці та додав фото. За його словами, тут був і рівний асфальт, і нормальні бордюри:

«От нахіба було таке робити? На Кривому Валу був бездоганний асфальт, рівні бордюри, мінігазончики... Але ж ні - треба все розхерачити, щоб впихнути чорт знає що і фіг зна навіщо... Невже в міста задофіга лишніх грошей і їх терміново треба вкопати в те, що ремонту не потребує?» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на вулиці планують замінити дорожнє покриття, облаштувати стоянки, зменшивши тротуар, або ж навпаки зробити її пішохідною. Якщо після зняття асфальту виявлять придатну до використання бруківку, покриття вимостять автентичним камінням. Якщо ж бруківку не вдасться відновити, кластимуть нову.

Також, як повідомив 10 травня Олександр Балан, на вулиці планують облаштувати дві стоянки. Задля цього хочуть зменшити пішохідну зону, яка, відповідно до норм, становитиме 2 метри 25 сантиметрів. Крім того, планують встановити обмежувачі руху у формі півкуль. Подібні наразі стоять на вулиці Лесі Українки.

Дерева вздовж вулиці зрізати не будуть, адже за визначенням спеціалістів, вони перебувають у хорошому стані. Проте у місцях, де небагато зелених насаджень, планують висадити нові. Крім цього, хочуть замінити ліхтарі на енергозберігаючі та встановити урни.

Схему, як виглядатиме вулиця, можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ

Довідка

Вулиця Кривий Вал – одна з давніх вулиць луцького середмістя, яка простягається від Набережної до вулиці Глушець, перетинаючи вулиці Богдана Хмельницького та Лесі Українки. Тут є низка пам'яток архітектури конструктивізму та цегляного стилю. На початку вулиці збереглися старе плиткове мощення тротуарів та бордюри початку XX століття. Назва вулиці відображає давнє функціональне призначення території. Тут був вал із укріпленнями.

Коментарі
13 Червня 2017, 21:46
Відмити гроші треба......тому і роблять ., а поремонтувати вул. Богдана Хмельницького де їхати неможливо то немає грошей у міськраді.........більше голосуйте за баранів які перед виборами добрими , хазяйновитими стають. а на ділі руки із ж_пи.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром