Усе буде безвіз: на Театральному розказували, як їздити у Європу за новими правилами

11 Червня 2017, 21:28
2384

Євроінтеграція України – один з пріоритетних напрямків діяльності влади. Саме з Євромайдану розпочалась Революція Гідності, тож не дивно, що отримання нашою державою безвізу відзначають, як свято.

11 червня розпочався безвізовий режим для українців, які бажають поїхати в Європу та багато інших країн. Привітати з цим, уже фактично святковим днем, вирішили й активісти Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

«Це дійсно велика перемога для усіх нас й одне з чи не найбільших досягнень України за ці три роки», – наголосив керівник секретаріату Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександр Тарасюк.

Активісти партії вирішили привітати лучан з введенням безвізового режиму. Тож для наймолодших українців дарували кульки з емблемою ЄС,  а старшим дарували стрічки й інформаційні матеріали, де йдеться про умови безвізового перетину кордонів.

«Дуже важливо, аби люди знали, як користуватись цією можливістю, адже зараз дехто думає, що безвіз лише на папері, чи, що все рівно необхідно пройти багато бюрократичних процедур. Саме тому, ми вирішили провести роз’яснювальну роботу», – додав лідер молодіжного крила партії Олександр Новак.

«Я багато подорожую, тому зараз приємно, що це стане набагато простіше. До того ж, переконана, що введення безвізового режиму – це величезний крок вперед на шляху до набуття членства в ЄС», – переконана лідер жіночого крила Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Юлія Гринчук.

Лучани дякували за вітання та з цікавістю слухали інформацію про безвіз.

























 

Коментарі
12 Червня 2017, 00:50
О, так... Юлія Гринчук може собі дозволити по Амстердамах кататися. Директор школи як-не-як...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024