«Виконком знехтував жертвами Майдану, не погодивши кілька привітальних бордів», – волинська «Солідарність»

08 Червня 2017, 17:19
1887 Джерело: eurasia.expert

Волинська «Солідарність» зробила заяву з приводу того, що в Луцьку не дозволили розмістити привітальні борди з нагоди прийняття безвізового режиму.

Нагадаємо, виконком міськради заборонив розміщувати на луцьких білбордах слово «безвіз».

Публікуємо звернення без змін:

«Заява Волинської обласної територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Вчора виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв безпрецедентне рішення. Так, «нова влада» не погодила розміщення білбордів на підтримку прийняття безвізового режиму. Рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму набуде чинності вже за кілька днів,  у ніч з 10 на 11 червня 2017 року, однак тимчасовий в.о.мера у Луцьку вважає, що це не важлива подія.

Насправді, введення безвізу – це чи не найбільша перемога України з часів Революції Гідності. Тоді, тисячі молодих українців першими вийшли на Майдани, аби відстояти право на майбутнє, на євроінтеграцію! Натомість, через якісь політичні ігрища та протистояння політсил члени виконавчого комітету вирішили знехтувати жертвами майдану, та не погодити кілька привітальних бордів…

І усе це в проєвропейському Луцьку – центрі Волині!  Наша область яка є брамою у Європи, яка матиме чи не найбільше вигод від безвізу, адже є прикордонною територією!

Вважаємо, що своїм рішенням виконком не визнає нашої перемоги та європейських цінностей! Засуджуємо дії «нової влади», яка намагається внести розбрат навіть у Луцьку. Замість того, аби цінувати та підтримувати те, що нас об’єднує, вони ганьблять Волинь на всю Україну!

Вимагаємо визнати помилку та вибачитись перед жителями Луцька, які чи не найперші вийшли на Майдан на підтримку європейських цінностей!»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром