«Ні» пивному бару: працівники автостанції воюють із підприємцем

07 Червня 2017, 16:38
8253

Працівники автостанції №1 висловили своє невдоволення діяльністю підприємця Юрія Геруна та звернулися за допомогою до міськради.

У середу, 7 червня, кілька десятків працівників ПрАТ «ВОПАС» вийшли з плакатами проти місцевого підприємця Юрія Геруна, у власності якого біля автостанції перебувають магазин «Черемош» та сусідній пивний бар.

Як розповіла юрист ПрАТ «ВОПАС» Олена Черьомуха, люди уже не перший рік «воюють» з підприємцем, у якого закінчився термін договору оренди на місцеву землю. За її ж словами, сам власник бару обіцяє розвалити автостанцію.

«Міська рада зараз потурає ось такому рейдерству, адже підприємець Герун уже відкрито продає тут місця, не маючи ніяких прав на це», - розповіла учасниця акції.

До слова, самого власника пивного бару на місці не було. Люди ж переїхали протестувати до міської ради. Там їх запросив до розмови заступник міського голови Олександр Рачков. Люди висунули чиновнику вимоги розібратися у ситуації та зареєстрували відповідне звернення до виконуючого обов’язки міського голови.

Як розповіли учасники акції, сьогодні чергові спори між ПрАТ «ВОПАС» та підприємцем Юрієм Геруном розглядатиме Господарський суд Волинської області. Після акції протесту біля міської ради вони вирушили саме на судове засідання.

Нагадаємо, що магазин «Черемош» повинні були знести згідно з рішенням виконкому ще минулого року. Тож іще однією вимогою людей було саме виконання цього рішення.  















Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментарі
07 Червня 2017, 20:04
А Геруна кришують два депутата - Ткачук Євген та Рабан Микита (УКРОП). <br/>Тому ані Рачков, ані сам Поліщук (до речі, друг Рабана) питання не вирішать!<br/>Тому добре думайте, шановні працівники ВОПАС за кого голосувати на виборах!
07 Червня 2017, 23:16
Чим вам бар заважає? Жаба давить?
08 Червня 2017, 00:22
Пасажиропотік збільшився.Не розумієш?А, для чого пивнуха на автостанції?Водіям ? Ні.Пасажир ,щоб нажрався і смердів на всю маршрутку?
08 Червня 2017, 11:38
Червоного півня цьому хитрому вилупку
08 Червня 2017, 15:16
не потрібентам пив бар,і так українці спиваються потрохи, надоїли ц і&quot;забігайлівки&quot; на кожному кроці.
09 Червня 2017, 11:21
Не мішайте підприємцям від БЮТ РОБИТИ ГРОШІ
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром