«Тролейбусники» обурені відмовою міськради фінансувати автоматизовану оплату проїзду

07 Червня 2017, 14:13
2182

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» припинить відображати рух тролейбусів, електронний облік, видачу квитків з валідаторів та зупинить систему сповіщень. Пояснюють таку ситуацію відмовою міської ради фінансувати автоматизовану систему оплати проїзду та обліку пасажирів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці КП «Луцьке підприємство електротранспорту» в Facebook.

У дописі стверджується, що 31 травня у Луцьку закінчили усі роботи тестового режиму автоматизації і підготували все до повного запуску системи в дію. Міській раді залишалось провести повний розрахунок з ТОВ «Системний зв’язок» за обладнання, виконані на роботи та підписання пакету документів, які необхідні для «життя» електронного квитка у міському електротранспорті.

«Загальна сума договору, передбачена на виконання робіт з технічного переоснащення системи диспетчерського контролю, сповіщення пасажирів та оплати проїзду та супровідні роботи становить – 3122440,00 грн. Фактично оплачено 936732,00 грн.; авансом виконано робіт та надано необхідного технічного оснащення на суму 2185708,00 грн», – стверджується у пості.

Проте, на сесії міської ради, 31 травня, вирішили, що програма автоматизованої системи оплати проїзду фінансуватись не буде, а валідатори встановлюватиме харківське підприємство.

Читайте також: Тролейбусники запланували провести страйк, аби «вибити» у керівництва гроші

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром