За невиконання рішення суду Поліщуку загрожує кримінал

07 Червня 2017, 13:35
1821

За невиконання рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря ради Ігорю Поліщуку загрожує кримінальна відповідальність.

Про це на засіданні виконавчого комітету заявив народний депутат України Любомир Зубач («Самопоміч») у середу, 7 червня.

На засідання виконкому народний депутат завітав разом з колегою по партії Юлією Вусеноко. Він заявив, що діючий секретар ради Ігор Поліщук є нелегітимним та зобов’язаний у триденний строк виконати рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря.

Думки про те, що рішення про поновлення має приймати сесія ради нардеп вважає абсурдними, оскільки депутати, які ухвалили рішення про звільнення, у жодному разі не проголосують за поновлення Вусенко.

Окрім того, адвокат Юлії Вусенко Оксана Комарницька зазначила, що у рішенні суду була помилка, яку суддя уже виправила. Зокрема суддя Валентина Пушкарчук виключила із рішення пункт про те, що секретаря ради має поновити сесія Луцькради.

Так, за словами, адвоката поновлення Вусенко на посаді не потребує голосування депутатів.

Коментарі
07 Червня 2017, 18:52
Гнати цю кліку сцаними тряпками з Луцька, Укроп вже зовсім оборзів...тітушня з варти порядку, срані посіпаки палиці, незаконне звільненя Вусенко. Не думав що такє можливо в Луцьку.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024