«Тітушки» за очікування біля міськради отримали по 300-400 гривень, – ЗМІ

07 Червня 2017, 10:09
2915

Журналісти луцького видання переконують, що змогли дізнатися про справжню причину перебування спортивних «громадян» на території біля міської ради.

Зібрання десятків «активних та свідомих громадян» під стінами Луцькради 6 червня було спланованим та оплаченим. Виявилось, що молодикам, яких назвали «луцькими тітушками», платили за участь 300-400 гривень, повідомляє ВАР.

Зокрема, журналістам «Волинського Агентства Розслідувань» вдалось прослідкувати за кількома молодиками, яких з самісінького ранку можна було помітити поблизу Луцької міської ради серед натовпу громадських активістів. Так, з випадково почутої посеред вулиці розмови, стало зрозуміло, що хлопець за участь у провокаціях, які так і не відбулися, отримав 300 гривень.

«Не знаю тих муток, хто і за кого, але Палиця мені нравиця. Він і краде, і трохи робить щось. Я пішов сьогодні, бо треба було бабло… А що, до часу – 300 гривень заробив. Якби довше побув, то 400 було б», – ділився досвідом молодик зі своїм товаришем.

Таким чином, роблять висновок журналісти, стає очевидним, що хлопець – прихильник діяльності Ігоря Палиці – прийшов не за «покликанням серця», а за вказівкою тих, хто запропонував йому гроші. Вочевидь, молодик не надто орієнтується в громадських, політичних чи судових баталіях. Та й навряд чи він ідентифікує, хто такий Ігор Поліщук чи Юлія Вусенко. Тим не менше – свою роботу хлопець виконав – справно простояв під стінами міської ради, імітуючи загальногромадську небайдужість до скандальної теми.

Зауважимо, даючи брифінг, Ігор Поліщук двічі попросив журналістів не називати громадських активістів «тітушками»

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром