Відродження: як пройшло відкриття студії розвитку «Розумаха»

06 Червня 2017, 07:55
7389

До Дня захисту дитини  1 червня відбулося урочисте відкриття другої студії розвитку «Розумаха» за адресою пр. Відродження, 6.

Розрізати стрічку, приурочену початку роботи закладу, доручили місцевій малечі.

На святі діток очікувало багато приємних сюрпризів: батут, пісочна анімація, мильні бульбашки,  гойдалка, майстер-класи, музика та подарунки. Крім цього батьки та їхні чада могли пограти розвиваючі ігри, зробити пам’ятні  фото та поспілкуватися з вихователями.

Студія розвитку «РОЗУМАХА» восени відсвяткувала уже 3 роки своєї діяльності у Луцьку. Протягом цього часу завдяки різним цікавим методикам в студії змогли допомогти батькам у вихованні та розвитку інтелекту великій кількості діток віком від 6 місяців до 10 років.

Основні напрямки занять розраховані на дошкільнят. Для школярів в студії працюють репетитори, логопед, дефектолог та психолог. У «Розумасі» проводять дні народження та проходять тематичні свята для діток до Нового року, Різдва, Пасхи. 

Наявність різних навчальних програм та різних вікових груп дозволяє батькам обирати види занять по інтересу дітей.

Окрім цього, влітку на базі студії розвитку «Розумаха» будуть проходити денні табори. Розраховані вони на дітей віком до 7 років. Це будуть навчально-розвивальні  заняття тематичні по тижнях: подорож навколо світу, англомовні заняття чи заняття, побудовані на фізико-хімічних експериментах, мистецький табір, табір рукоділля та інші.

«Наш колектив складається з тих людей, які дуже люблять свою роботу  і які отримують шалене задоволення від того, що вони роблять. Найбільшу радість в житті нам приносять кроки вперед у розвитку діток, які ми помічаємо в результаті наших занять», – говорить методист студії Олена.

А керівник студії Володимир додає: «Уже багато років поспіль працюю з малюками, виховую  власних двох діток і можу сказати: діти – це моє все».

Не залишились байдужими після відкриття студії і батьки. Вони оцінили хорошу організацію свята та відкритість вихователів «Розумаха».

«Ми сюди завітали з донечкою, Ані – 4 роки. Побачили запрошення і вирішили прийти, бо мешкаємо недалеко. Мені особисто сьогодні сподобалося атмосфера, тут затишно. Донька ходить у звичайний садок, але оскільки на літо він закривається, то цікавимося літнім табором. Хотілося б, щоб дитина більше спілкувалася з однолітками, готувалася до школи», – говорить одна з відвідувачок свята Світлана.















































 

Ірина ТВЕРДА

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024