У Луцьку заснували всеукраїнський журнал

17 Листопада 2015, 11:21
5399

Пілотний номер повноколірного глянцу «АгроБаза Україна», родом із Луцька, щойно з’явився на ринку друкованих періодичних видань України – цей спеціалізований журнал сільськогосподарського спрямування закликаний популяризувати досягнення товаровиробників успішного волинського агробізнесу.

Як розповів один із творців нового видання журналіст В’ячеслав Бєлов, унікальність журналу в тому, що він має прямий вихід на подібне спеціалізоване і дуже розкручене видання в сусідній Білорусі.

«Дати можливість агровиробникам зробити правильний вибір – завдання, яке ставить наша луцька редакція, – розповів редактор видання Іван Ткачук. – Сьогодні вітчизняні аграрії і переробники опинилися перед новими викликами, які потребують подальшого технологічного і технічного оновлення, підняття конкурентоспроможності власного виробництва».

Керівник журналу переконаний, що саме нині спеціалізовані ЗМІ можуть і повинні відіграти свою роль в процесі розвитку сільськогосподарської галузі.

«Наш журнал одночасно з рекламою всього можливого для вітчизняного сільськогосподарського ринку – техніки, технологій, матеріалів та послуг – розповідатиме про історії успішних десантувань продукції наших аграріїв на європейський та світовий ринок», – повідав редактор.

Пілотний номер журналу вийшов накладом у 10 тисяч примірників. Поки що – на 16-ти сторінках. Однак уже наступний номер надрукують на 32-х сторінках.


 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром