33-й квартал: лучани зібралися на зарядку

04 Червня 2017, 15:03
4369

Півсотні мешканців 33-го кварталу у Луцьку зібралися для спільного тренування під відкритим небом із заслуженим тренером України Олегом Хом’яком.

Для дорослих та малих підготували динамічне тренування, аби кожен міг дати м’язам тонуc та зарядитися позитивом на цілий день – пише ІА «Волинські Новини».

Тренування відбулося на території Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука 4-го червня.

Для дев'ятирічної Богдани це тренування перше, про нього вона дізналася від педагогів у школі.

«Я сюди прийшла вперше. Дізналася про це тренування від вчителя фізкультури, який сказав, що в нашій школі щонеділі такі зарядки відбуваються, то й прийшла сюди з братиком. Найбільше мені сподобалися вправи для розтяжок. Я вважаю, що тут дуже цікаво та весело і я взагалі сьогодні не втомилася та обов’язково прийду наступного разу», – запевнила юна спортсменка.

Зі всією родиною на ранкове тренування прийшла пані Надія. Поряд з нею донька, зять та два внуки. Жінка розповідає, що приходить сюди кожні вихідні.

«Це дуже добре для здоров’я. Дякую за таку ініціативу, адже ми заряджаємося позитивом на цілий день і з гарним настроєм проводимо вихідний день», - ділиться враженнями Надія.

Натомість для Івана тренування - звичне діло, тому він не прогавив нагоду зайнятися спортом і сьогодні.

«Я думаю, що це дуже весело та позитивно. Це наш тренер із спортзалу, тому не прийти сюди ми просто не могли. Тішить, що тут так багато людей. Це гарна нагода із сім’єю цікаво та корисно провести час», - розповідає Іван.

Як зауважив тренер Олег Хомяк, перше тренування провів на початку квітня, тоді було близько 20 людей. Останні ж тренування показують, що інтерес лучан зростає, бо кількість перевалила за півсотні.
«У нас тренування розпочинаються щонеділі о 10:00 й тривають 40 хвилин. Приходять як найменші лучани, так і люди поважного віку. Загалом, я даю такі вправи, аби вони не робили великого навантаження на організм, а функціональні, під час яких задіюється велика кількість м’язів. Ці вправи люди можуть повторювати й щодня вдома, щоб підтримувати хороше фізичне здоров’я. Звісно, є тут і ті, хто постійно приходить, а кого хороша фізична форма, то я можу дати додаткові вправи, щоб ніхто не сумував», - розповідаю тренер.

Зауважимо, що зарядки проводяться на чотирьох майданчиках:

- ЛПЗ – 9:00 – стадіон ЛПТУ № 9;

- Центр – 10:00 – площа перед входом в Центральний парк відпочинку імені Лесі Українки;

- 33-й квартал – 10:00 – спортивний майданчик гімназії № 21;

- 40-й квартал – 10:00 год. – спортивний майданчик ЗОШ № 11.
 
 
Коментарі
05 Червня 2017, 01:10
молодці!
05 Червня 2017, 03:12
Дуже дякую. Малий біжить зранку із задоволенням. А сьогодні довелось попрацювати в парі з тренером. Радий був безмежно.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром