Музика, танці та усміхнені лучани: як мешканці ЛПЗ погуляли на родинному святі

03 Червня 2017, 13:41
5313

Майстер-класи, активний відпочинок та концерт очікували на всіх, хто відвідав свято для всієї родини «Чудо-країна».

Розважались лучани на ЛПЗ в п’ятницю, 2 червня.

Свято відбулось під патронатом депутата Луцької Міської ради Миколи Яручика.

Дійство організували так, щоб було цікаво і дітям, і дорослим. До малечі завітали Фіксики, які проводили різні ігри. Крім того, діти стрибали на батуті, малювали, робили листівки, грали футбол, їли морозиво та просто проводили час на свіжому повітрі. Дорослі ж мали нагоду відвідати концерт та відпочити разом із своїми дітьми.

На сцені лунали народні пісні у виконанні народно-аматорського хорового колективу «Пісенне перевесло» Боратинської сільської ради. Також глядачі мали нагоду побачити яскраві народні танці та почути декілька пісенних творів у виконанні Адама Горбатюка. Наприкінці вечора організував  запальну дискотеку «Дзідзьо», де діти танцювали під улюблені пісні.

Співорганізатор свята Наталія Гуркіна розповіла, що такого масштабу свято на ЛПЗ проводять вперше, але вона сподівається, що цей захід стане традиційним для мешканців мікрорайону.

Залишились задоволеними, в результаті, і дорослі, і діти. Впродовж дня маленькі гості свята навперебій вихвалялись власними досягненнями: хтось перетворився на лисичку за допомогою аквагриму, а комусь вдалось пострибати на батуті чи власноруч виготовити листівку.

Маленькі мешканки ЛПЗ Юлія та Вікторія розповідають, що найвеселіше та найцікавіше було танцювати з Фіксиками. Значна кількість дітей віддала перевагу майстер-класам.

«Я сьогодні грала в шахи, малювала та обводила руку, щоб зробити родинне дерево. Найбільше мені сподобалось стрибати на батуті, бо це весела розвага», – каже Марія.

Дорослі, в свою чергу, розповідають, що перевага концерту у відпочинку з дітьми на свіжому повітрі.

«Я прийшла зі своїми дітьми і з друзями дітей. Думаю, буде дуже веселе свято, бо вже є багато розваг і гарний святковий концерт. Ми тут перебуваємо протягом двох годин, і я можу сказати, що меншим найбільше сподобались Фіксики, а старші зараз мають змогу пограти в шахи. Перевагою заходу є те, що він на свіжому повітрі», – стверджує мешканка ЛПЗ Тетяна.



















2













2






1












1


 

Юлія КАРМАНСЬКА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
03 Червня 2017, 18:42
Фи́ксики — российский анимационный мультсериал. Создан по мотивам повести Эдуарда Успенского «Гарантийные человечки». С 13 декабря 2010 года выходит в телепередаче «Спокойной ночи, малыши!» на канале «Россия-1». Дуже непатріотично використовувати фіксиків в наших розвагах.
04 Червня 2017, 13:52
Ну звісно ж у всьому винні Фіксики))) Набридло що у політичних війнах використовують фіксиків і діда мороза. Ви хоч розумієте, що таке патріотизм?
04 Червня 2017, 13:53
Це питання до "67"
04 Червня 2017, 13:54
Дітям подобається цей мультик і не треба його політизувати))))
04 Червня 2017, 16:51
Можна казати молодці,але це все піар Миколи,але краще щось ніж нічого,вернеться зторицею)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром