Вусенко повертається у вівторок: першочергово візьметься за вибори мера Луцька

02 Червня 2017, 16:48
3873

Юлія Вусенко приступає до виконання обов’язків секретаря міської ради у вівторок, 6 червня, і перше, що зробить – відправить лист до Верховної ради про призначення виборів міського голови.

Про це вона розповіла в коментарі Район.Луцьк у п’ятницю, 2 червня.

Нагадаємо, сьогодні суд постановив скасувати рішення міської ради про усунення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради. Проте про іншу вимогу Вусенко – скасувати рішення ради, яким Поліщука призначили секретарем, не сказали ні слова.

Свої подальші дії після сьогоднішнього суду Юлія Вусенко коментує так:

«Моє повернення на посаду секретаря зараз необхідне, зважаючи на той факт, що сьогодні луцька громада лишилася без міського голови. Необхідно, щоб ми могли відправити лист з рішенням і остаточно поставити крапку. І чекати від Верховної Ради призначення дострокових виборів луцького міського голови, які повинні були призначити ще на кінець весни».

 Вона зауважила, що на сьогодні вибори мера луцька громада може отримати найшвидше восени, якщо не взимку.

На запитання, чи визнають рішення Ігора Поліщука про звільнення директорів комунальних підприємств та голів комісій ради недійсними, Юлія Вусенко відповіла: «Для того, щоб поновити на посадах усіх звільнених за головування Поліщука директорів КП та голів комісій, потрібно або оскаржувати ці рішення, або проводити повторні голосування».

До апеляції, яку звісно ж, подаватиме Григорій Пустовіт, Юлія Вусенко готова:

«Мої представники будуть працювати по апеляції. Будемо чекати рішення апеляції, але я приступаю до виконання обов’язків секретаря у вівторок вранці. Двох секретарів у раді бути не може. Остаточне письмове рішення суду ми будемо мати на руках 7 червня.

Суддя скасувала це рішення міської ради (дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко, – ред.) і поновила мене з 16 березня на посаду секретаря. Цей термін, коли мене не було на роботі, вважається вимушеним прогулом. Відповідно, так воно насправді і було. Тому є досить велика кількість планів і я думаю, що в багатьох моїх рішеннях мене підтримають мої колеги і керівники  департаментів Луцької міської ради». 

Читайте також: Поліщук не здається: секретар Луцькради подасть апеляцію на секретаря Луцькради

Світлана КИРИЛОВА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
02 Червня 2017, 20:32
Поліщук! перестань займатись х-нею.Іди. Дай людям провести вибори.виставляй кандидатурку свою на вибори, і тоді будеш мером... п..д..ол!
02 Червня 2017, 23:19
https://www.youtube.com/watch?v=_aEdcMGFzI0
02 Червня 2017, 23:20
Пустовіта гнати в шию? Ще той приживало.
03 Червня 2017, 01:45
юля, ти молодець. так тримати. не здавайся. ми покладаємо на тебе велику надію.
03 Червня 2017, 08:50
Прийде вусенко то до луцького смороду добавиться сморід львівського сміття.
03 Червня 2017, 11:02
Пипець Луцьку
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром