Лікарів дитячої лікарні запідозрили у хабарництві

01 Червня 2017, 17:07
6850

Головний лікар Волинської обласної дитячої клінічної лікарні звинуватив своїх підлеглих у підкупі з боку приватної фірми.

Сьогодні, 1 червня, у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні була зафіксована на камеру передача конверту лікарям ТОВ «Гемо Медика Луцьк» – приватної фірми, яка надає платні медичні послуги, повідомляє сайт 0332.ua.

За словами головного лікаря Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Сергій Ляшенко, медики «за відкати» направляли діток на обстеження до цієї фірми.

За його словами, мова поки йде про підозру.

В державній медустанові працює приватний медичний кабінет, який надає платні послуги комп’ютерного томографа. Але таку саму послугу надають і у дитячій клінічній лікарні безкоштовно: діти обстежуються в онкодиспансерікуди їх возять слубовим транспортом у супроводі лікарів. 

– А ця пані, – стверджує Сергій Ляшенко, – приходить і роздає гроші лікарям таємно, щоб ті направляли дітей на обстеження в цю фірму. Зараз ми встановили системи відеонагляду і «ходіння» сторонніх осіб припинилося. Сьогодні, користуючись нагодою (день дитини) ця ж жінка, закрившись у кухні, розмовляла з одним з моїх лікарів. Скоріше всього, здійснювалась віддача бонусних коштів. Вхід туди заборонено взагалі. Я не знаю, що стороння особа робила в кухні. Так сталося, що люди скористалися моментом свята. Ми зайшли з десятком медсестр туди, але вона відмовилась називати своє ім'я і казати, що вона тут робить.

Головному лікарю вдалося зафіксувати на відео, як жіночка передавала конверти головному лікарю цієї компанії та викликав поліцію.

Наразі у приміщенні лікарні ведуться слідчі дії.

Читайте також: З луцького слідчого-хабарника хотіли зробити «жертву», – ЗМІ





 

Коментарі
02 Червня 2017, 04:08
Помста Ляшенка,що його вигнали з позором з Гемомедіка,кращеб Гагаловською зайнявся, вона під боком і в камеру дивитись не треба.Зробили сенсацію-вам не смішно?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39