Театральний майдан: відкрили територію дитячих мрій

01 Червня 2017, 17:42
2677

Майстер-класи,  ігри, танці та співи – у місті організували свято з нагоди Дня захисту дітей.

Дійство відбулося у четвер, 1 червня, на Театральному майдані.

Близько сотні маленьких лучан з батьками, друзями, дідусями та бабусями завітали на головний майдан міста, аби відзначити одне з найулюбленіших дитячих свят.

Тут на діток чекала насичена культурна програма, розваги та конкурси.  І звісно ж, не обійшлося свято без солодощів, якими пригощали винуватців свята.

Діти мали змогу потренуватися у виготовленні риби та кораблика на майстер-класі та потанцювати під виступи юних, проте талановитих виконавців. Немало позитивних емоцій приніс присутнім конкурс для татусів. Проте родзинкою свята для малюків став виступ діджея Minion та запуск мильних бульбашок.

Привітав батьків та діток зі святом начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик. Він побажав маленьким лучанам завжди відчувати любов рідних та щодня почувати себе у безпеці.

«Приємно, що у цей сонячний день нам вдається отримувати ще більше позитивних емоцій та вражень. Дітки, сьогодні ваше свято. Хочу  вам побажати,  щоб ви завжди,  а не лише у якийсь визначний день відчували турботу своїх батьків, своїх родичів, своїх рідних. І щоб завжди вміли тим самим теплом і любов’ю ділитися», – привітав дітей Олексій Веремійчик. 

Дитяче свято триватиме на майдані аж до самого вечора. А на маленьких гостей чекає ще чимало приємних сюрпризів – розіграш призів, виступи танцювальних та гуртів та сімейні конкурси.

































1







 

Коментарі
01 Червня 2017, 21:02
Так жахливо свято дітей в Луцьку організовано вперше
01 Червня 2017, 22:08
Звук можна й тихіше зробити.Кричать,як скажені,що ведуча дикувата,що музика як з переляку.На Собор підписи збирають,а тут як подуріли.Люди старшого віку які живуть в сусідніх будинках не те що відпочити.....Ліки не допомагають бо нерви на межі.Організаторам ганьба.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром